Liječnička komora HNŽ: Podržavamo dr. Karlovića, FUCZ ne treba prijetiti nego razgovarati o činjenicama – Jabuka.tv

Liječnička komora HNŽ: Podržavamo dr. Karlovića, FUCZ ne treba prijetiti nego razgovarati o činjenicama

Liječnička komora HNŽ-a oglasila se priopćenjem za javnost kojeg prenosimo u cijelosti.

Povodom prijetnji o pokretanju pravnih procedura protiv prim. mr. sci. Zorana Karlovića, iznesenim od strane predstavnika Federalne uprave civilne zaštite, kojim ga se proziva za uznemiravanje javnosti i iznošenje “lažnih tvrdnji”, dužni smo reagirati i stati u obranu stručnosti, medicinske etike, logike i istine.

lza prim. mr. sci. Zorana Karlovića, pročelnika Odjela za anesteziiu, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar, su desetljeća rada i iskustva s najzahtjevnijim bolesnicima, organizacije i upravljanja jednim od najvećih odjela u SKB Mostar, edukacije mladih liječnika, godine rada obilježene stručnošću, znanjem i pridržavanjem etičkih načela u liječenju.

Pružamo punu podršku stavovima prim. dr. Zorana Karlovića o principima suvremenog liječenja u jedinicama intenzivne njege, te pozivamo sve svoje članove da ustraju u obrani medicinske struke i suvremenih spoznaja u liječenju naših bolesnika.

Predstavnike FUCZ molimo da umjesto prijetnjama, razgovaramo objektivnim i pravodobnim iznošenjem činjenica, te uvažavajući stručnost, svi zajedno doprinosimo izgradnji boljeg zdravstvenog sustava i boljim rezultatima liječenja, a time i sticanju povjerenja javnosti, navodi se u otvorenom pismu.

Dr. Karlović: Mi smo u više navrata bili pod pritiskom da prihvatimo “Malinine” respiratore

(www.jabuka.tv)


32 komentara

 • Lijepo što ste podržali kolegu.
  Liječite ljude kao i prije pandemije,dijagnostika i slikanje i terapiju što prije da se sačuvaju životi. Čuvajte sebe i bolesnike pa šta Bog da.

 • Ako treba cili ce puk izic na ulice podrzat doktora Karlovica.Postena čovika i doktora za kog se zna daje čovjek posten i veliki specijalista.A ti politički namjesnici za šaku dukata ko Juda udaraju na sve stoje sveto i posteno.Kolege ljecnici svi se dignite i podrzite kolegu iz cijele Federacije.A i mi cemo narod ako trebadne svim svoim srcem bit uz postenog čovika koji samo stručno kaže kakvo je stanje sa tim respiratorin ali politicari stavili u đžep Judine škude i sad priko postena čovika sebe bi zataškali.

  • Nemore cili puk izać, ima ih dosta s upalom pluća. More li online iz dubine svega srca stručna i specijalistička podrška protiv svega nesvetog i nepoštenog za šaku dukata i judinu škudu.

 • Prestavise ti Pejo imadni m… a ne zlim rjecima izmisljat i prljavi jezik plazit.Mene je licijo prije kovida i nelaži na doktora.sramte bilo.Nego boguse pomoli za takvog čovika i dokrota strucnjaka.

 • U ovoj drzavi nasoj ko god kaze istinu,posten i nije lopov taj ne valja,odskace od drustva.
  Karlovica za ravnatelja,svima ce bolje biti.

 • Čovjek..Doktor..ljudina.
  Njemu da prijeti neki Solak motorista Sebija..fikret..haha..bgt.Može se nadudlat i Karlovicu i meni i svim Hrvatima u Hercegovini po pitanju prijetnji i mafijaških malina respiratora.Jednom riječju sikter stoko.Ne igrajte se s ovim jer bi vas moglo doci vise nego sto i zamislit možete.Razvalite tu ujebanu kretensku drzavu pa masturbirajte po svojim pacijentima i narodu a odmaknite prste odavde.

 • Podrška doktoru, ima li upute danas djeca znaju engleski i njemački pa neka se vidi za šta su respiratori, a ne da nam političari NEPISMENI prevode upute i lažu po potrebi za LOPOVE

 • Doktore svaka Vam čast,osobno vas poznajem i znam da ste prepošten i častan čovjek,ljudina ipo.Struka vrhunac,nema dalje a sto se tiče ljudstva znam i to da ste isti o prema doktoru kolegi i prema čistačici kolegici i to je mjerna jedinica čovjeka.
  Svaka vam čast i Bog vas blagoslovio.

 • Treba smjeniti sve one koji su dopustili da nestručne osobe odlučuju o nabavci respiratora,osobe čiji je domet naručit lopate i grtalice za snijeg pa ni to nisu znali kad je 2012 trebalo ili su i tu klepili novce u svoj džep jer jedino to znaju.Nek se pogleda imovina Solakova i njeno porijeklo.Dr.Karlović je za njih gromada u svakom pogledu.Neka zašute dok imaju vremena još svi iz FUCZ

 • Svi možete izic na ulice i radit što hoćete al će bit što drug Dragan kaže.On će dogovorit sa Bakirom i ukoliko dogovore da treba zaštitit Sebiju svi ste nadrljali.Bili ste na ulicama zbog Aluminija pa šta bješe,hehehe

 • U pravu si ti iznad..Kako je Gago umiljat od kada utaći Ševino tj.svoje Central osiguranje Bakiru.Pokušali Croatiji HR ali kad su ljudi skužili o čemu je rječ pobjegli glavom bez obzira.A Karlovic je dr.čovjek,struka pa on ovo ne j… ni 1 posto.Svaka cast na tome.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.