Lidl traži prve djelatnike u BiH

Njemački trgovački lanac Lidl službeno je registriran u BiH u ožujku 2021. godine, a sada je raspisao i natječaj za prve djelatnike koje će primiti u Sarajevu.

Ova kompanija za početak traži ukupno dva djelatnika za pozicije “Suradnik u odjelu zapošljavanja” i “Suradnik za Global Mobility”.

Ono što bi ove osobe trebale raditi je vođenje kompletnog procesa zapošljavanja od traženja kandidata do provjere i primanja, odnosno drugi zaposleni bi trebao raditi na imigracijsko-pravnim odredbama, komunikaciji radnika u BiH s onima izvan granica države i slično, piše Klix.

Iz Lidla traže da radnik na ovoj poziciji ima minimalno srednju stručnu spremu i dvije godine iskustva u istom ili sličnom poslu, dobro poznavanje engleskog jezika, dok su poznavanje njemačkog jezika naveli kao prednost.

Ono što nude uposlenicima su: atraktivna primanja, sveobuhvatno uvodno školovanje, rad u pozitivnom i dinamičnom okruženju, moderno radno okruženje i osobno usavršavanje i razvoj.

Detaljne informacije o ovim natječajima za posao možete pronaći OVDJE. Natječaji su otvoreni do 30. listopada.

Ovim budućim radnicima Lidla radno mjesto bi trebalo biti Maglajska 1, u sarajevskoj općini Centar s obzirom na to da je tvrtka registrirana upravo na ovoj lokaciji.

Još jedan strani trgovački lanac ušao na tržište BiH

(www.jabuka.tv)6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.