Lidl traži 400 radnika

Trgovački lanac Lidl Hrvatska još uvijek je u potrazi za sezonskim radnicima u svojim poslovnicama.

Još uvijek je u tijeku javni poziv za 400-tinjak sezonskih radnika u priobalnim gradovima za 2019. godinu, koji je objavljen početkom 2019. godine. Radnici se traže za rad u velikom broju gradova, poput Pule, Rovinja, Rijeke, Poreča, Solina, Splita, Ploča, Zadra, Dubrovnika, Umaga, Trogira, Vodica itd. Dobrodošli su svi kandidati koji imaju KV ili SSS.

Oni će raditi na blagajni, odnosno usluživanju kupaca, slaganju robe, održavanju čistoće itd., prenosi Poslovni.hr.

I radnici iz BiH pozvani su da se prijave za posao u Lidlu Hrvatska. Svake godine tijekom turističke sezone, Lidl Hrvatska zapošljava oko 500 novih zaposlenika, od kojih dio svake godine po završetku sezone ima priliku postati stalni Lidlovi zaposlenici.

Osim osnovnih primanja Lidlovih zaposlenika, koja su iznad prosjeka u maloprodajnoj i prehrambenoj industriji, Lidl Hrvatska svim svojim radnicima osigurava i niz drugih pogodnosti kao što su božićnica, regres, sezonski dodatak, sistematske preglede te brojne druge pogodnosti.

S obzirom na to da je Lidl internacionalna kompanija, zaposlenici imaju priliku preuzeti i pozicije u drugim državama ili Lidlovoj centrali u Njemačkoj.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Nema goreg lanca od lidl-a!! Rade na kasi; slazu robu; ciste podove: imaju mikrofone , tako da mogu ih opominjat dok su na kasi; jos i ovo: kad su na kasi , oni ne side i cekaju kupce, vec odma skacu, stigod radit, pauzu rade deset munuta; a kamera iznad svake kase! Boze i sacuvaj nji j discounta!! Imaju bozicnicu!! Pa sasvim normalno da imaju! I to napiminju!! Fuuuj!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.