Lidl radnicima za svibanj isplatio dodatnih 4.000 kuna neto | Jabuka.tv

Lidl radnicima za svibanj isplatio dodatnih 4.000 kuna neto

Popularni trgovački lanac Lidl svojim je zaposlenicima u Hrvatskoj uz redovnu plaću za svibanj isplatio dodatnih 4000 kuna neto.

Lidl ovim potezom još jednom dokazuje da brine o svojim zaposlenicima te opravdava status jednog od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, objašnjenje je trgovačkog lanca za novčanu nagradu.

Inače, prije samo dva mjeseca Lidl je svojim djelatnicima povećao plaće, a u travnju im je isplatio uskrsnicu u iznosu od 1000 kuna. Osim osnovnih primanja, koja su iznad tržišnog prosjeka, Lidl u Lijepoj našoj svojim radnicima osigurava i niz drugih pogodnosti poput božićnice, uskrsnice, darova za djecu povodom blagdana, kao i povodom rođenja djeteta i njegovog prvog dana škole, a zaposlenici imaju osigurane i sistematske preglede, javlja portal SamoPozitivno.

Uz to, zaposlenicima ovog trgovačkog lanca omogućen je i daljnji razvoj karijere, odnosno razne edukacije, treninzi, stručna usavršavanja i programi stipendiranja, a neki imaju i priliku preuzeti pozicije u drugim državama ili Lidlovoj centrali u Njemačkoj, priopćili su.

(www.jabuka.tv) 


4 komentara

Komentiraj: