Lidl ne radi na Badnjak: Neka naši zaposlenici božićne blagdane uživaju u krugu obitelji

Trgovački lanac Lidl Hrvatska priopćio je da će ove godine sve svoje trgovine prvi put zatvoriti na Badnjak, čime će prvi put u Hrvatskoj sve njihove trgovine biti zatvorene tri dana zaredom. Osim na Badnjak, Lidl neće raditi za Božić, kao ni za blagdan Svetoga Stjepana.

Iz Lidla je u priopćenju istaknuto da su se na taj potez odlučili da bi više od 2.000 njihovih zaposlenika u 92 trgovine blagdane moglo provesti u krugu obitelji.

“Trgovački lanac Lidl Hrvatska na Badnjak će zatvoriti sve svoje trgovine, čime po prvi puta sve 92 Lidlove trgovine u Hrvatskoj neće raditi tri dana zaredom – na Badnjak, Božić i blagdan Svetoga Stjepana. Lidl se na ovaj potez odlučio želeći svojim zaposlenicima omogućiti da božićne blagdane provedu u krugu obitelji.

Lidl je ovom jednostavnom gestom ponovo pokazao brigu i zahvalnost prema svojim zaposlenicima. Zatvaranjem svih svojih trgovina na Badnjak, Lidl će svim svojim zaposlenicima, njih više od 2.000, omogućiti da tri uzastopna neradna dana provedu sa svojim obiteljima, uživajući u blagdanima koji su pred nama.

Za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana Lidlove trgovine neće raditi na Badnjak 24. prosinca, Božić 25. prosinca, na blagdan Svetoga Stjepana 26. prosinca te Novu godinu 1. siječnja 2018. Trgovine će raditi skraćeno na Staru godinu 31. prosinca i Sveta tri kralja 6. siječnja 2018.”, poručili su iz Lidla.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Tako će i naš Konzum, Nameks , Mepas i sve trgovine, znaju oni što je obitelj , Božić, ne svese svelo na kupovinu , a vidila sam i ovi ludi narod i na Božić da je otvoreno išli bi u kupovinu …žalosno..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.