LG: Spoj tehnologije, budućnosti i vrhunske kvalitete rezultirao audio savršenstvom

Na čelu s modelom koji je dobio nagradu za najbolju inovaciju na sajmu CES, najnoviji asortiman Soundbar zvučnika kompanije LG pruža vrhunske performanse s funkcionalnostima umjetne inteligencije.

Ljubitelj ste čistih i jasnih tonova s jakim basom, vrhunskim instrumentalom i besprijekornim vokalima, te su pouzdani i kvalitetni zvučnici i na vašoj listi želja?

Predstavljamo vam LG inovaciju koja će zadovoljiti sve glazbene ukuse, s kojom ćete upoznati novu dimenziju vaših omiljenih glazbenih komada u nikad boljoj kvaliteti!

Novi zvučnici kompanije LG pružaju izvanrednu kvalitetu zvuka kroz suradnju s tvrtkom Meridian Audio, pionirom u proizvodnji audio-uređaja visoke rezolucije, uz pametnu funkcionalnost i elegantan, moderan dizajn. Pružajući snažan, višedimenzionalni zvuk koji ispunjava svaki kut prostorije i nevjerojatnu pogodnost korištenja umjetne inteligencije (AI), asortiman LG modela za 2019. godinu korisnicima pruža fenomenalne doživljaje i ima dva dobitnika nagrade za inovaciju na sajmu CES (modeli SL9YG i SL10YG).

Premium LG model SL9 izdigao se iznad konkurencije u svojoj kategoriji i donio kompaniji prestižnu titulu – Najbolja inovacija.

U tijesnoj suradnji s tvrtkom Meridian, LG nastavlja poboljšavati kvalitetu zvuka u svom asortimanu proizvoda, proširujući svoju usavršenu tehnologiju na tri soundbar modela (modeli SL10YG, SL9YG i SL8YG).

Vrhunski LG soundbar zvučnici (modeli SL10, SL9 i SL8) podržavaju i Dolby Atmos i DTS:X tehnologiju. Zahvaljujući tim priznatim tehnologijama ugrađenim u zvučnike, korisnici mogu uživati u zapanjujuće realističnom zvuku koji djeluje kao da dolazi iz više smjerova i dubina. Radi pojačanja ionako dobre izlazne snage i detaljne prostorne distribucije zvuka najnovijih LG soundbar zvučnika, korisnici mogu dodati komplet bežičnih zadnjih zvučnika kako bi postigli doživljaj još bliži bioskopskom.

Pored vrhunskoga zvuka u kojem se snaga kombinira s jasnoćom i punoćom, svi novi LG soundbar zvučnici pružaju pogodnost pametnog povezivanja pomoću umjetne inteligencije i prepoznavanja glasa pomoću ugrađenog programa Google Assistant.

Osim toga, kompatibilnost s pametnim proizvodima koji koriste program Google Assistant omogućava kontroliranje povezanih uređaja u cijeloj kući pomoću glasovne komande.

LG soundbar zvučnici za 2019. godinu imaju elegantan, nepretenciozan dizajn koji se savršeno uklapa u “šik” stil izuzetnih OLED televizora tvrtke LG i besprijekorno se stapa kad se postavi ispod jednog od njihovih televizora nove generacije.

S debljinom od samo 57 mm, LG SL9 može se postaviti i potpuno u ravni sa zidom radi čistog, jednostavnog izgleda kojim se štedi prostor i ističe sofisticiranost. Sa svojim prepoznatljivim oblikom, revolucionarni LG SL9 zvučnik je dobio priznanje Najbolja inovacija na dodjeli nagrada za inovaciju za 2019. godinu na sajmu CES.

Dobra vijest za zaljubljenike u ovaj inovativni model jeste da uskoro stiže i na BiH tržište.

Prepustite se vašim omiljenim notama s kvalitetom koja vas zagarantirano neće ostaviti ravnodušnima i upoznajte tehnologiju budućnosti uz LG.

*PR članak


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.