LG besplatno dijeli 4000 mobilnih telefona G4

LG G4

Južnokorejski elektronski gigant LG objavio je da će besplatno podijeli 4.000 komada svog novog smartphonea visoke klase G4 korisnicima u 15 zemalja, među kojima je Francuska, javljaju agencije.

“Što ima bolje od jednog zadovoljnog korisnika koji će uvjerit deset drugih”, marketinška je izreka koju je LG primijenio na svoj novi proizvod o kome je objavio samo informaciju da će biti lansiran 28. travnja.

Zainteresirani korisnici mogu povećati šanse da dobiju telefon dijeleći svoju prijavu na Facebooku i Twitteru, objavio je danas francuski dnevnik Figaro u svom online izdanju.

Radi se o prilici koja može da bude veoma privlačna, jer se ta vrsta telefona obično prodaje po cijeli između 500 i 650 eura.

Sretni “izabranici” će potom imati do 30 dana da isprobaju telefon, uz zadatke koje treba da obave kako bi dobili određene nagrade.

Detalji te akcije, kao i načini prijavljivanja bit će uskoro dostupni na Facebook stranici LG-a, precizirala je kompanija, a prenosi Tanjug.

Dok se čeka na nov telefon, već je moguće osvojiti telefon G fleX 2.

Ne zna se, međutim, planira li južnokorejska kompanija nakon 30 dana uzeti od korisnika telefone G4 i kako bi to izvela, a da ne naljuti, niti frustrira klijente.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.