Ležaljke za plažu skuplje od kreveta u privatnim kućama

Cijene iznajmljivanja plažnog mobilijara na crnogorskom primorju bukvalno su veće od iznajmljivanja ležaja u privatnom smještaju, pišu podgoričke Vijesti.

Taj list navodi da će turisti koji dođu u Budvu platiti za neke plaže iznajmljivanje ležaljke i suncobrana više nego što će ih koštati ležaj, koji je u privatnom smještaju od osam do 15 eura.

Vijesti pišu da je cijena para ležaljki i suncobrana najprihvatljivija na najpopularnijem bečićkom kupalištu Stefan Braun – pet eura za dan. Na najpopularnijoj budvanskoj plaži Mogrenu, iznajmljivanje košta 15 eura.

Na hotelskoj plaži u Pržnu, ispod elitnog hotela Maestral, iznajmljivanje suncobrana i ležaljki košta 30 eura. Turist koji se bude namjeravao okupati nedaleko od Maestrala, na Kraljevoj plaži, koja je također hotelska, ispod vile Miločer, to će ga koštati 75 eura, koliko staje iznajmljivanje mobilijara.

Na hotelskoj, zapadnoj plaži, grad hotela Sveti Stefan, cijene su “skromnije” nego u Miločeru, pa tako iznajmljivanje mobilijara košta 50 eura, koliko košta bogata večera za dvoje u nekom od popularnih budvanskih restorana, prenosi B92.

Najljepša crnogorska plaža Kraljičina, nažalost, i ove godine je zatvorena za sve smrtnike, pa će u čarima azurnog mora ove ljepotice moći uživati samo gosti vile Miločer i Svetog Stefana, kao i privilegirani pojedinci.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.