Leonardo DiCaprio bit će zvijezda sljedećeg Tarantinovog filma

Slavni redatelj Quentin Tarantino prošle je godine najavio kako namjerava snimiti film ubojstvima koje je Manson i njegova “obitelj” počinila 1969. Leonardo DiCaprio službeno je potvrdio kako će glumiti u Tarantinovom devetom filmu.

Leonardo DiCaprio potvrdio je kako će glumiti u Tarantinovom sljedećem filmu o ubojstvima Mansonove “obitelji”. Slavna zvijezda “Titanika” utjelovit će pomalo ironičnu ulogu glumca u godinama.

Deveti Tarantinov film ima jak ugođaj “Pulp Fictiona”, no radnje mu je smještena u ljeto 1969. Kruže glasine kako će u filmu možda glumiti i druga poznata holivudska lica poput Brada Pitta i Toma Cruisea, te Margot Robbie, no za sad još nema potvrda o tome.

Quentin Tarantino uspješno je održao veo tajne oko svog budućeg filma. Jedino što je rekao je kako se film ne radi o Charlesu Mansonu, već o glumcu koji pokušava uspjeti u filmskoj industriji, piše Tportal.hr.

Slavni je redatelj originalno trebao film snimiti u suradnji s Weinsteinovom tvrtkom, no nakon niza optužaba za seksualne napade upućene Harveyju Weinsteinu, Tarantino će svoj film snimiti s tvrtkom Sony Pictures.

Još jedna zanimljiva glasina je ona da Quentin Tarantino navodno namjerava raditi i film u franšizi “Zvjezdanih staza” zajedno sa scenaristom Markom L. Smithom koji je napisao “Povratnik”.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: