Legendarni Ćiro dobit će ulicu u rodnome Travniku

Travničani su beskrajno tužni zbog smrti legendarnog trenera Miroslava Ćire Blaževića, inače rođenog Travničanina, i na nekoliko načina odat će počast ovom velikanu grada.

Reakcije ljudi u gradu su jednostavno beskrajna tuga. Travničani svog Ćiru ispraćaju s puno emocija ali i zahvalnosti za sve što je uradio. Otišao je čovjek koji je obilježio jedno povijesno poglavlje pogotovo u sportskom, ali i širem društvenom dijelu, rekao je za Fenu načelnik Općine Travnik Kenan Dautović.

Iako je ne sebi svojstven način najavljivao da se kraj bliži, Ćirina smrt ipak je zatekla sve, dodao je načelnik.

Još ćemo smisliti na koji način dostojanstveno obilježiti njegov odlazak. Zahvalni smo Bogu što je mogao biti nazočan prilikom dodjele titule počasnog građanina Travnika. Sigurno ćemo razmišljati u smjeru da ovjekovječimo njegovo ime na simboličnoj razini kroz neki spomenik ili ulicu koja će nositi ime trenera svih trenera, rekao je Dautović.

On je najavio da će izaslanstvo Općine Travnik nazočiti posljednjem ispraćaju legendarnog trenera.

Izaslanstvo općine na čelu s predsjedateljicom Općinskog vijeća Vlatkom Lovrinović i sa mnom nazočit će sprovodu legendarnog trenera na zagrebačkom Mirogoju. U komunikaciji smo s njegovom obitelji, kazao je travnički načelnik.

(www.jabuka.tv | Foto: Armin Durgut/Pixsell)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.