Legenda Milana: Boban je moj brat, nećemo zaboraviti što su mu idioti napravili – Jabuka.tv

Legenda Milana: Boban je moj brat, nećemo zaboraviti što su mu idioti napravili

Legenda Milana Alesandro Costacurta prokomentirao je trenutnu situaciju u Milanu, gdje vlada pravi kaos nakon što je izvršni direktor Ivan Gazidis uručio otkaz Zvonimiru Bobanu.

Costacurta je najprije govorio o Paolu Maldiniju, koji je još uvijek direktor kluba unatoč odlasku svoje desne ruke, što mu je Boban i bio.

Moramo se pobrinuti da Paolo, koji je prije svega pravedan i ujedno kompetentan, stekne dodatno znanje koje mu je potrebno.

On je izvanredna ličnost i može nakon svega krenuti iznova. Do prije nekoliko mjeseci svi smo mislili da u Milanu ima previše menadžera, previše ljudi koji bi mogli nešto reći. Sada je situacija drukčija i vjerujem da se može pozitivno odraziti na klub, započeo je bivši talijanski branič.

Potom je prokomentirao odlazak Bobana, s kojim je svojevremeno i igrao na San Siru, prenosi Index.

Pričamo o odlasku mog brata. Svi znamo kvalitetu i temperament Zvone. Gazidis nije posljednji idiot u ovoj zemlji, ali nećemo zaboraviti što je učinio. Međutim, s Paolom pored sebe mislim da se Milan može vratiti pobjedama. Možda ne uskoro, ali će se vratiti. Zato bi Milan trebao zadržati Maldinija, naglasio je Costacurta.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.