Ledeno-hladna festivalska avantura na WHFestu

Nakon OK festa i Demofesta, ledeno-hladna festivalska avantura nastavlja se južnije, u Hercegovini na West Herzegowina Festu, i to 15. po redu a domaćin Festa je Široki Brijeg, od 3. do 5. kolovoza.

Prelijepi pejzaži uz rijeku, koji daje pravi ljetni štih, savršen su dodatak festivalskim noćima u Hercegovini.

WHF nije klasični glazbeni, niti filmski, nego – kako organizatori ističu – „stvaralački“ festival, koji mladim ljudima doslovno kaže “izađite na stage, pokažite što znate”

Nastao iz potrebe i želje da se mladi iz regije povežu kroz umjetnost, Festival ove godine slavi 15.obljetnicu svog postojanja, a festivalsku avantutu upotpuniti će i proslavljene zvijezde. Plesat ćete do duboko u noć uz Detour, Jinx, TBF i Psihomodopop, a do suza, ali od smijeha, će vas dovesti Željko Pervan svojim stand up nastupom.

Uzavrela atmosfera sigurno će vas ponukati da svratite i do festivalske Jäger zone gdje vas, osim ledeno-hladno Jägera, čeka i umjetnik Ante Marić, sad već neizostavni dioZone. Prave fanove Jägera “označio” je privremenim tetovažama na Tjentištu i u Banja Luci, a na redu je neumorno crtanje i u Širokom Brijegu.

“Skupljati uspomene, a ne stvari -to je naš ljetni festivalski moto” poručili su iz Jäger tima, i pozvali sve fanove odličnog provoda da se još jednom okupe u Hercegovini na novoj ledeno-hladnoj festivalskoj avanturi.

Dobrodošli na West Herzegovina Fest!!!

(www.jabuka.tv)


15 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.