Lamborghini se priključio borbi protiv koronavirusa

Lamborghini se aktivno uključio u borbu protiv koronavirusa.

Iako već tjednima gomilaju gubitke zbog prekida proizvodnje, ali i blokade tržišta, neki proizvođači su odlučili otvoriti vrata svojih tvornica i pokrenuti proizvodnju glavnog oružja u borbi protiv ovog virusa.

Tako su se neki uključili u proizvodnju respiratora, neki rade zaštitne vizire, a neki prijeko potrebne maske. Lamborghini je tako pokrenuo proizvodnju zaštitnih maski, a zahuktava se i proizvodnja zaštitnih vizira.

Cjelokupna proizvodnja se trenutno koristi za zadovoljenje potreba bolnice Sant’Orsola-Malpighi u Bologni, ustanove s kojom Lamborghini surađuje već godinama na području zaštite zdravlja svojih radnika, piše Index.hr.

Slavni proizvođač trenutno ima kapacitet proizvodnje od 1000 maski i 200 vizira dnevno, a na proizvodnji radi stručno osoblje. Tako krojačice poznate po izradi interijera sada rade maske, dok 3D printeri danonoćno tiskaju okvire vizira.

I konačno, kako bi pokazao solidarnost tijekom krize Lamborghini je svoje sjedište osvijetlio u bojama talijanske zastave.

(www.jabuka.tv) Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.