Lagao da treba pomoć za operaciju pa ukrao torbicu dječaka s posebnim potrebama – Jabuka.tv

Lagao da treba pomoć za operaciju pa ukrao torbicu dječaka s posebnim potrebama

U utorak se u Caritasovu domu za stare i iznemogle “Betanija” u Čapljini dogodila krađa. Pomoć je došao tražiti gospodin s fotografije. Rekao je da mu treba pomoć za operaciju.

”Zamolili smo ga da pričeka na hodniku. Na žalost, vješalica na kojoj se nalazila osobna torbica našeg kolege Ivana bila je u blizini posjetitelja. U njoj su bile Ivanove osobne stvari uključujući mobitel, ali hvala Bogu bez novčanika i osobnih dokumenata.

Nadzorna kamera prikazuje spori hod gosta uza stepenice i brzi odlazak niza stepenice. Kutak u kojem je čekao, nažalost, nije pokriven video nadzorom. Ruksak kojega je unio bio je deblji na izlasku.

Na policiji su rekli da ne mogu ništa bez video prikaza krađe. Tražitelja pomoći nema ni u gradu, vozili smo se uokolo. Ivan čija je torba ukradena je osoba s posebnim potrebama. Ova krađa ga je pogodila više nego što bi većinu nas.

Ali, oprostio je. Izgubio je torbu, ali nije obraz. Stoga, dragi ljudi, budite oprezni”, stoji u objavi hospicija ”Betanija” na Facebooku.

Ukoliko imate više informacija o muškarcu s fotografije molimo vas da se javite u Policijsku upravu Čapljina!

kradja_betanija

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.