Lady Gaga glumit će “Crnu udovicu” u filmu o ubojstvu unuka osnivača Guccija – Jabuka.tv

Lady Gaga glumit će “Crnu udovicu” u filmu o ubojstvu unuka osnivača Guccija

Nakon velikog uspjeha u filmu “A Star Is Born”, dobitnica Oscara Lady Gaga sprema se za novi film o ubojstvu Maurizija Guccija, unuka osnivača italijanske luksuzne mode kuće Gucci.

Ridley Scott, poznat po ostvarenjima “Gladiator” i “The Martian”, režirat će i producirati film u kojem Gaga glumi Patriziju Reggiani, bivšu suprugu Maurizija. Ona je 1998. godine osuđena da je organizirala ubojstvoo svog muža koji je bio nasljednik Gucci carstva. Podsjećamo, Maurizija je 1995. godine pucao plaćeni ubojica, prenosi Klix.ba.

Reggiani je s Guccijevim unukom imala dvije kćeri, a Maurizio je navodno napustio suprugu zbog mlađe žene. Prema izvještaju Timesa, Reggiani je u italijanskim medijima postala poznata kao “Crna udovica”. Ona je bila u zatvoru 18 godina prije nego je 2016. godine puštena na slobodu zbog dobrog ponašanja.

Kako piše Variety, scenarij za film će napisati Roberto Bentivegna, a bit će zasnovan na knjizi Sare Gay Forden “Kuća Guccija: Senzacionalna priča o ubojstvu, ludilu, glamuru i pohlepi “.

Ovo će biti novi glumački prekoret za pjevačicu Gagu. U međuvremenu, dok se sprema za novu ulogu, Gaga je zauzeta pokretanjem vlastite kolekcije šminke te nastupima u Las Vegasu.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.