La Casa de Papel: Pogledajte trailer za posljednju sezonu

Španjolska serija La Casa de Papel postala je pravi TV fenomen i jedna je od onih serija koje su pokrenule malu revoluciju u popularnosti internacionalnog sadržaja na Netflixu.

Danas je jedna od najgledanijih serija na tom servisu, a svi “die-hard” obožavatelji broje dane do rujna – kad stiže prvih pet epizoda posljednje, pete sezone.

Sad je objavljen i trailer za novu sezonu, konkretnije za epizode koje izlaze početkom rujna 2021. godine.

Paranoja i napetost doseže vrhunac jer je ekipa zatvorena u banci više od 100 sati, Profesor gubi svu kontrolu, a vojska kreće u napad. Međutim, kako to inače biva u seriji, očekuje nas pregršt zapleta, a likovi ne odustaju bez borbe. I to one koja sa sobom nosi eksplozije i pucnjave, piše Journal.hr.

Sam sinopsis zvuči fantastično: Banda je zaglavljena banci više od 100 sati. Uspjeli su spasiti Lisabon, ali njihovi najmračniji trenuci tek dolaze nakon što su izgubili člana u svojim redovima. Profesor je zatočen sa Sierrom, a prvi put ikad, nema plan za bijeg. Baš kad se čini da se ništa gore ne može dogoditi, u igru ulazi neprijatelj snažniji od svega s čim su se ranije suočili: vojska. Kraj najveće pljačke u povijesti se približava, a ono što je počelo kao pljačka pretvorit će se u rat.

Kviz: Koliko dobro poznajete seriju “La Casa de Papel”?

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.