Kupres Play: Vrh svijeta je blizu! – Jabuka.tv

Kupres Play: Vrh svijeta je blizu!

Snowpark Kupres na obroncima Stožera 16. i 17. kolovoza bit će domaćin 16. po redu Kupres Play festivala koji će u dva dana posjetiteljima uz more dobre glazbe, ponuditi i pregršt drugog sadržaja.

Posjetitelje čeka panoramski uspon ski-liftom, roštiljada na vrhu Svijeta, sajam rukotvorina i ekoloških proizvoda, radionice i art program za djecu, Academy Art, fotografske i glazbene radionice te stvaranje umjetničkih djela od otpada.

Uz to, posjetiteljima se nudi smještaj po festivalskim cijenama, a u ponudi je paragliding tandem let, najam bicikala te streličarstvo, a pripremaju se i domaća jela također po festivalskim cijenama.

Oni koji se odluče posjetiti Kupres Play čekaju i ogromna polja borovnice, maline, kupine, ogrozda. Uređene su šetnice i bike-staze, a ovo je i idealna prilika da popravite krvna zrnca pitkom vodom s izvora, šumskim plodovima, i čistim zrakom.

Organizatori ističu kako je planina Stožer fenomen sa svojih oko 1000 izvora vode te predstavlja vododjelnicu jadranskog i crnomorskog sliva. Bogata je ljekovitim samoniklim biljem, gljivama i plodovima. Ima i povijesne značajke te se veže za povijesno vrijeme kraljice Katarine Kosače.

Prvi dan festivala, Cover day, počet će okupljanjem paraglidera iz BIH i regije, a 19 sati će biti upriličeno otvaranje festivala slijetanjem paraglidera na parcelu gdje se održava festival. Koncerte će prve večeri održati Mona i Profiteri Band La Grange, Obrada Metalla te DJ Man Fridayja iz Londona.

Petak, drugi dan odnosno ReCover day festivala počet će u podne na chill stageu na vrhu planine gdje će se posjetitelji prevoziti ski-liftom. Na open air platou ispod ski-staze koncert će održati Brule i Hodočasnici, Billie Joan, bend Merrow, Kidney Stones Nakon njih uslijedit će veliki koncert TBF-a nakon kojeg će na electro stage nastupiti Ivan Šljivić aka. Spectrum te Ivan Mikić.

Jednodnevna cijena ulaznice je 10 KM, a za cijeli festival 15 KM. Inače, KUPRES PLAY je festival alternativne glazbe. Pokrenula ga je skupina mladih entuzijasta nezadovoljnih okruženjem i nedostatkom kulturne ponude, te mogućnostima za djelotvorne aktivnosti mladih, stoji u priopćenju.

Više informacija te detaljan program možete pronaći na facebook stranicama festivala 

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.