Kupio sinu automobil koji se zapalio nakon 10 minuta vožnje

Beograđanin Predrag Mitković kupio je svom sinu automobil nakon što položio vozački.

Međutim, automobil se zapalio nakon deset minuta vožnje. U roku od dvije minute vatra je progutala cijeli Renault Clio, no na sreću tinejdžer (18) je bio priseban te je odmah napustio vozilo i prošao bez povreda, piše Telegraf.

Izgorjeli mobitel i dokumenti

Sin je taj “Renault Clio” kupio doslovno deset minuta prije nego što ga je plamen potpuno progutao. Vlasnik je rekao da je automobil dobar, da je sve super. U jednom trenutku nešto je puklo i ispod haube je počela goriti vatra. Odmah se proširila.

Zahvatila je instalacije i plastiku ispod haube i naglo počela širiti se. Cijeli automobil izgorio je za dva minuta. Interijer je potpuno izgorio. Samo je zadnja strana ostala netaknuta i to s vana, samo branik, stop svijetla i staklo na vratima prtljažnika su ostali čitavi, rekao je Mitković za Telegraf.

Istaknuo je da su mu sinu izgorjeli mobitel i dokumenti koje nije uspio spasiti iz automobila. Objasnio je da su pregledali automobil prije kupovine i da je sve izgledalo normalno.

Vlasnik prešutio da je automobil problematičan

Mislim da je znao da auto ima neku “boljku”, ali da je prešutio da bi ga prodao. Samo da je rekao da nešto nije u redu... Ja imam vučnu službu, odvezao bih automobil na popravak. Na kraju smo auto samo otjerali na otpad jer od njega nije ništa ostalo. Sreća da mi je sin živ, kupit ćemo drugi auto.

Objašnjava da su automobil prije kupovine dobro pregledali i da je sve djelovalo normalno. Ipak, zbog reakcije prethodnog vlasnika, smatra da je on znao da s vozilom nešto nije u redu.

Zvao sam vlasnika da kažem da se automobil zapalio poslije deset minuta. Pitao je zašto zovem njega, rekao da to nije njegov problem i da zovem vatrogasce. Nije imao trunku grižnje savjesti, dodao je Mitković.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • Pa normalno, nisi kupio nov auto. Dogodilo bi se njemu da nije tebi. Nije on Bog pa da zna šta mu se može dogoditi za 10 minuta ili 10 godina. Ne znam ni sebi šta će mi biti a ne autu

    • Ne može znati šta će se dogoditi za 10 minuta, ali može znati da auto nije ispravno i da je samo pitanje trenutka kad će se desiti neko sr**e. Ti mora da si jedan od ovih lokalnih varalica pa tako pišeš. Ima i kod nas toga koliko oćeš da prodaju neispravna vozila. Pa kad kupac za 10-15 javi da je vozilo neispravno kažu mu da je to sad njegov problem jer ga je kupio…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.