Kuharski tandem iz Mostara pobjednik kulinarskog showa "Luk ili med" | Jabuka.tv

Kuharski tandem iz Mostara pobjednik kulinarskog showa “Luk ili med”

Pobjednici sedme sezone popularnog kulinarskog showa “Luk ili Med” na Alternativnoj TV Banja Luka su Jadran Milićević i Mario Cvitković iz Restorana Prestige iz Mostara.

Mostarci su u petak večer u velikom finalnom natjecanju 4 bosanskohercegovačka restorana odnijeli uvjerljivu pobjedu u kulinarskom natjecanju, čija je sedma sezona započela sa 12 restorana iz 12 gradova BiH.

Glavna nagrada bio je pozamašan iznos od 5.000 KM, a za njega su se borili finalisti – kulinarski parovi iz Mostara, Livna, Prijedora i Teslića. 

Zadatak u finalnoj večeri nije bio ni malo lagan. Sudionici su spremali delicije pred oštrim okom žirija koji su izvrsni majstori u kuvanju. Iako je konkurencija bila jaka, a stolovi puni hrane za koju se svaki tim potrudio, najbolju hranu pripremio je ovaj tandem iz Mostara, javlja ATV.

Kažu da se nisu nadali pobjedi.

Cijeli show je odličan. Drago nam je što smo pozvani i sudjelovali. Drago nam je što smo pobijedili. U svakom slučaju sve ekipe su bile dobre, i na početku i svatko se trudi i svako daje sve od sebe, kaže Jadran Miličević, pobjednik kulinarske emisije “Luk ili med”.

Nadao sam se i imao sam malu tremu, rekao je Mario Cvitković,  pobjednik kulinarske emisije “Luk ili med”.

Predragu Tošiću pritrčali su u pomoć i pomogli u ocjenjivanju jela europski prvak u kuhanju Miloš Jovanović i hrvatski poznati kuvar Ivan Pažanin. Nikada nisu bili dio ovakvog šoua koji se emituje uživo. Finale su kao i pobjednike ocijenili desetkom.

U finalno mnatjecanju kulinarskog showa “Luk ili med” sudjelovali su natjecatelji iz Livna, Teslića, Prijedora i Mostara

Malo stvarno drugačije, imali smo neki osjećaj baš onako, nesvakidašnje, stvarno čestitam svima koji su organizirali ovo kojima je sama pomisao na ovo bila imperativ pobjede, ja bih tako rekao. Super organizirano, super odrađeno, super je sve prošlo zanimljivo, lijepo, stvarno je bilo lijepo. Čast i zadovoljstvo je da sam bio član žirija, kaže Ivan Pažin, član žirija.

U ATV-ovoj kuhinji su se ugasila svjetla. Međutim, pripreme za novu sezonu počinju. “Luk ili Med” će se ponovo zavrtiti na ekranima.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: