Kuhar zapeo na autocesti pa podijeli pršut s putnicima

Saverio Santarelli, koji je upravo diplomirao na kulinarskoj školi Almi, izvadio je pršut na betonsku barijeru na autocesti, narezao ga te podijelio ostalim putnicima.

Autocesta u Italiji bila je zatvorena zbog prometne nesreće, a kako bi skratio dugotrajno čekanje, jedan je muškarac odlučio izaći iz automobila i rezati pršut.

Kamion koji je prevozio blokove mramora prevrnuo se na dionici autoceste između Bologne i Reggio Emilie, a zbog nesreće su se stvorile kolone duge nekoliko kilometara.

Mladi kuhar Saverio Santarelli, koji je upravo diplomirao na kulinarskoj školi Almi, izvadio je pršut na betonsku barijeru na autocesti, narezao ga te podijelio ostalim putnicima koji su zapeli na cesti, navodi portal Italy24.

Ispit koji sam upravo polagao uključivao je tri faze – izlaganje diplomskog rada, izradu tri jela i pismeni test. Putovao sam s pršutom jer sam na ispitu htio promovirati tipične proizvode svog područja. Kako bih ubio dosadu, odlučio sam narezati ono što je ostalo i podijeliti s onima koji su u istoj situaciji kao ja, kazao je kuhar.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.