Krvavi obračun dvojice Hrvata u Njemačkoj

U subotu je Hrvat (35) mačetom napao 31-godišnjeg sunarodnjaka u njemačkom Echingu. Policija je dojavu dobila nakon 22.40 sati kad je 35-godišnjak pozvonio na vrata stana svog prijatelja, ljutit i s mačetom u rukama.

Kada je 31-godišnjak otvorio, 35-godišnjak ga je bez upozorenja udario šakom u lice, a zatim lijevom rukom izvukao oružje, piše Fenix Magazin.

Isprva je izgledalo poput napada nožem, izvijestio je Hans-Peter Kammerer, glasnogovornik policijskog središta Oberbayern Nord. No, radilo se o mačeti koja je išla prema glavi 31-godišnjaka.

Mladić je jednom rukom spriječio napad i uhvatio oružje golim rukama. Počinitelju je ispala mačeta, a nakon toga je pobjegao iz stana. U međuvremenu je sustanar obavijestio policiju koja je uhitila počinitelja.

Obojica su zadobila posjekotine po rukama. Napadač je odveden u bolnicu, gdje je pušten nakon kratkog ambulantnog liječenja. Kriminalistička policija Erding je u suradnji s tužiteljem Landshut preuzela istragu zbog sumnji u pokušaj ubojstva.

Policija sumnja da je motiv spora vjerojatno nešto osobno, a ni žrtva niti počinitelj nisu rekli puno o incidentu, prenosi Jutarnji.hr.

(www.jabuka.tv) 


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.