Kroos: Mi smo lutke u rukama Uefe i Fife | Jabuka.tv

Kroos: Mi smo lutke u rukama Uefe i Fife

Veznjak Real Madrida, Toni Kroos, komentirao je stanje u svjetskom nogometu te je žestoko prozvao krovne nogometne organizacije Uefu i Fifu.

Posebnu pažnju posvetio je problemu prenatrpanog rasporeda utakmica na koji se već mjesecima žale brojni treneri i nogometaši.

Mi igrači smo lutke u rukama Uefe i Fife. Oni uopće ne misle na igrače, Liga nacija i Svjetsko prvenstvo su natjecanja koja postoje samo zato da bi se zaradilo što više novca, rekao je Kroos.

Na isti problem se osvrnuo i Kevin De Bruyne tijekom prošle reprezentativne pauze. Na konferenciji za medije uoči utakmice s Engleskom dao je svoje viđenje situacije.

Nekad se brinem, posebno kad gledam svoju situaciju. Imao sam samo osam ili devet slobodnih dana, nisam mogao ni na odmor kad mi je supruga bila trudna. Nemam slobodne dane, rekao je De Bruyne pa dodao:

Ako se nastavi do kraja sezone, to će značiti da sam igrao dvije godine bez prestanka. Nitko ne sluša igrače. Svi kažu: “Vi puno zarađujete, moraš se nositi s time.” Ne mogu više slušati te komentare. Dolazi val ozljeda za mnoge igrače.

Neuer: Igrači su na rubu izdržljivosti

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj: