Kritički osvrti na hercegovačke svatove od sada i na Facebook-u

Svi smo barem jednom bili u svatovima. Isto tako smo barem jednom bili u hercegovačkim svatovima. Vjerujemo da ćete se složiti s nama kad kažemo da hercegovački svatovi znaju nekada biti jako specifični i zanimljivi, pogotovo onima koji su u takvim svatovima po prvi put. Specifičnost i zanimljivost se ogledava u raznim varijantama, od maštovitih i interesantnih, pa sve do onih gdje se svi ponapijaju i na kraju se ne zna tko koga nosi i gdje.

Grupa mladih hercegovačkih intelektualaca, pretežno studenata, je prije par dana na društvenoj mreži kodnog imena Facebook osnovala stranicu koja se bavi proučavanjem, komentiranjem i prepričavanjem običaja i događaja u hercegovačkim svatovima. Na prvi pogled bi se reklo da priča i nema nekog potencijala, ali to naradost nije tako!

U samo par dana stranica ima preko 700 lajkova, a ta brojka raste iz sata u sat. Po slobodnoj procjeni temeljenoj na dugogodišnjem iskustvu portala citluk.net, predviđamo im jako velik broj “lajkača”. :D

Svojim oštrim humorom koji često graniči s bezobrazlukom, na jedan sasvim novi način neke svatovske pojave ismijavaju, a neke pozdravljaju. Da vam ne bi previše pričali, savjetujemo vam da klikom na dolje navedeni link otvorite facebook-stranicu i uvjerite se u prvu, ali i jedinu necenzuriranu facebook-stranicu o hercegovačkim svatovima. Uživajte!

https://www.facebook.com/pages/Hercegova%C4%8Dki-svatovi-official-fun-page/275913485861867

(www.citluk.net)

1 komentar

  • Draga teta Sarajko, moram Vas razočarati, ja sam nečije dijete-plivač i čitam ovo sve i nsropato mi žao što se bavim ovim sportom. I mi djeca redovno ovo pročitamO i nemožemo da vjerujemo kako se pojedini opterećeni umovi šamaraju našim imenima po forumu, a nisu hrabri odati svoj identitet. Svi Vi, plagijati, bureci, Šabangićke i ostali neka Vas je SRAM SVIH NAS PLIVAČA A PORED SVEGA NAS DJECE. Pozdrav od plivača koji će zahvaljujući Vama dobro razmisliti o novom sportu koji će izabrati.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.