Krenule pripreme za izgradnju olimpijskog bazena u Mostaru

Gradonačelnik Mostara, Mario Kordić, i predsjednik Gradskog vijeća, Salem Marić, zajedno s nadležnim u Upravi za izgradnju infrastrukturnih projekata u srijedu su obišli lokaciju (Južni logor) na kojoj će se graditi Olimpijski bazen u Mostaru.

Ovom prilikom zajedno s direktorima javnih obrazovnih ustanova Grada Mostara predstavljen je i dogovoren način izmještanja objekata koje ove škole koriste, a u svrhu oslobađanja prostora na kome radovi za izgradnju Olimpijskog bazena trebaju uskoro započeti.

Kako navode predstavnici Grada Mostara početkom rujna 2022. godine planira se raspisivanje javnog oglasa za izvođača radova na izgradnji Olimpijskog bazena u Mostaru, te sva ostala dinamika planiranih radova ovisit će o istom.

Očekivanja su da se već u listopadu krene s izvođenjem potrebnih radova na izmještanju objekata i stvaranju uvjeta na prostornoj cjelini na kojoj se planira skora gradnja.

Predstavnici Grada Mostara posjetili su i Udruženje “Sunce” Mostar, koje se nalazi na lokaciji planiranog bazena i potrebno je izmještanje istog. Na dobro svih, brinući o društvenom dobru i projektima zajedno s predstavnicima udruženja dogovoreno je da će Grad Mostar par stotina metara iznad lokacije izgraditi novi objekt za potrebe ovog udruženja kako bi nastavilo sa svojim plemenitim radom, nakon čega će stari objekt biti uklonjen.

Podsjetimo, aktualna struktura gradskih vlasti Mostara osigurala je financijsku podršku Vlade Federacije BiH za izgradnju bazena u iznosu osam milijuna KM, te poduzela aktivnosti na izradi projektne dokumentacije i stvaranju preduvjeta za njegovu izgradnju, navodi se u priopćenju Grada Mostara.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • Neka naprave taj bazen al kvalitetno ne da se treci dan raspadne potrudite se nemojte se samo naslikavat i obecavat zasucite rukave i napravite nesto

  • Uradite nesto zasucite rukave napravite taj bazen nemojte se samo naslikavat i u prazno obecavat malo i taj grad uredite jako je prljav smeca uzas

  • Nek samo nisu dosli Covic, Izedbegovic i Dodik inace bi sve ubrljali, posvadjali narode i gradjane , blokirati i uznemirili sviju u gradu Mostaru.i cijeloj BiH.

  • Gdje je i Dodikov prestavnik Mostara ili mu Dodo nije dozvolijo jer Lana prestavlja BiH to jest Kako Federaciju tako i RS. Nevoli Dodo fin uspjeh i finu komunikaciju politicara u Mostaru kao i cijeloj BiH. Tu mu nema ekstra zarade.ušutkao i opozicioni BN koji je kao bilo vise objektivan. Ni rijeci sada o zlatom okicenoj Lani.
    Gdje si Smitu da promjenis ovu nacionalisticku elitunu u cijeloj BiH. I dodju na vlat oni koji ce raditi za bolji zivot za narod ne samo za sebe ne ovisno kojoj partiji ili narodu pripadaju.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.