Kramarić: Ne bude li neočekivanih problema, bit ću na raspolaganju izborniku

Nakon prvog nastupa nakon višemjesečne stanke, Andrej Kramarić osjećao je bolove.

Noć je bila bolna, ali nije u pitanju ni koljeno ni tetive. Nije ništa što bi me trebalo brinuti. Ovog puta znam što mi je, to je normalna reakcija mišića nakon stanke od dva mjeseca. Praktički dva mjeseca bez trčanja i znam da zbog toga još neko vrijeme neću biti na sto posto.

Treneru, koji ga je odlučio staviti u početni sastav, odužio se pogotkom protiv Schalkea.

Nisam se nadao da ću protiv Schalkea početi, takav je bio dogovor s trenerom. Ali dan prije utakmice rekao mi je da želi da igram od početka što me iznenadilo jer nisam znao kako ću reagirati i koliko mogu izdržati. Ispalo je da sam odradio 90 minuta, ali mi je pala snaga zadnjih 20. Nisam imao grčeve i nisam tražio zamjenu. Ne mogu opisati koliko mi je značilo.

Kramarić se vratio staroj navici, zabijanju golova

Osvrnuo se nakon toga i na ozljedu zbog koje je toliko bio van terena.

Zapravo se nije radilo o teškoj ozljedi, kao što je oštećenje ligamenta. Ali nevolja je bila u tome što sam hodao okolo i obilazio liječnike, nisam imao točnu dijagnozu. Tri sam puta išao sam na magnetsku rezonanciju i nijednom se ništa nije vidjelo. Išao sam na silne terapije i nije mi pomoglo dok nisam bio kod doktora Mullera-Wohlfarta. Nakon deset minuta dao mi je dijagnozu, rekao mi je da je koljeno zdravo, samo da postoji tzv. plika, nešto poput vate u koljenu koje se mora ukloniti operacijom.

Savjetovao mi je da to napravim što prije pa sam došao u Zagreb i 26. kolovoza operaciju je napravio dr. Saša Janković, koljeno je otada opet u normalnom stanju, a jedini je problem predstavljalo moje fizičko stanje koje još nije optimalno.

U studenom će biti na raspolaganju izborniku Zlatku Daliću.

Ne bude li neočekivanih problema, bit ću na raspolaganju izborniku. Veselim se okupljanju i zbog toga što sa Slovacima igramo na Rujevici. Drago mi je što je baš Rijeci dodijeljena jer je Rijeka zaslužila. I da baš na Rujevici proslavimo plasman na Europsko prvenstvo.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.