Kraljica Elizabeta se obratila Britancima: Evo što je poručila – Jabuka.tv

Kraljica Elizabeta se obratila Britancima: Evo što je poručila

Kraljica Elizabeta je u četvrtak poručila da će kraljevska obitelj odigrati svoju ulogu u nastojanjima Ujedinjenog Kraljevstva da prevlada pandemiju koronavirusa.

Mnogi od nas će morati naći nove načine da ostanemo u vezi i osigurati da su voljeni sigurni. Sigurna sam da smo dorasli tom izazovu, rekla je 93-godišnja kraljica u poruci naciji.

Možete biti sigurni da smo moja obitelj i ja spremni dati svoj udio.

Britanska kraljica Elizabeta II. je zbog pandemije koronavirusa u utorak objavila da je otkazala vrtne zabave u Buckinghamskoj palači u Londonu te da u četvrtak napušta glavni grad i odlazi u dvorac Windsor sa svojim 98-godišnjim suprugom princom Filipom.

Njezino Veličanstvo preselit će se u četvrtak 19. ožujka u dvorac Windsor za uskrsne blagdane, tjedan dana prije nego što je bilo planirano, objavila je palača i objasnila da je riječ o mjerama opreza.

Kraljica će vjerojatno ondje ostati i poslije Uskrsa, poručili su iz palače.

Dok Filip i ja danas idemo u Windsor znamo da mnogi pojedinci i obitelji u Ujedinjenom Kraljevstvu, i po cijelom svijetu, ulaze u razdoblje velike zabrinutosti i nesigurnosti, rekla je kraljica u četvrtak.

Svima nam se savjetuje da promijenimo naše rutine i načine života za više dobro zajednica u kojima živimo, a posebice kako bi zaštitili najranjivije u njima.

Gajimo golemu zahvalnost za stručnost i predanost naših znanstvenika, medicinskih radnika, javnih i službi za izvanredna stanja, no sada, više nego ikada u našoj nedavnoj povijesti, svi kao pojedinci moramo odigrati ključnu ulogu, danas i u dolazećim danima, tjednima i mjesecima, rekla je kraljica.

(Hina)


3 komentara

  • Odjebi monahristicko govno. Zato nam ovo prenosite? Dijete joj dokazani pedofil, priznao, i ništa mu i vi cijenite ovu gamad što je pobila toliko ljudi?

  • Koliko je “krvavih dijamanata i dragog kamenja” na njenom tijelu? Koliko tisuća ljudi je pobijeno za ovu šaku kraljičinog “dragog kamenja”? Najsmiješnije od svega je da su Nijemci britanska kraljevska obitelj.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.