Kraljević s federalnim ministrima potpisao ugovore o sufinanciranju projekta vodoopskrbe

U uredu gradonačelnika održan je sastanak gradonačelnika Širokog Brijega Mire Kraljevića s ministricom financija Vlade Federacije BiH Jelkom Milićević i ministrom raseljenih osoba i izbjeglica Edinom Ramićem.

Glavni razlog sastanka je bilo potpisivanje ugovora o sufinanciranju projekta vodoopskrbe.

Stavljanjem potpisa na ugovore osigurana su financijska sredstva i sufinanciranje izgradnje i dogradnje vodoopskrbne mreže na području mjesnih zajednica Biograci i Ljuti Dolac.

(www.jabuka.tv)

22 komentara

 • Kad ne znas sta ces, a prozivaju te svako malo…onda zovnes svoje jarane iz stranke da se malo zajedno slikate i pricate o velikim projektima koji ce biti realizirani za cca 20 godina (ako itko ostane ovdje a da nije otisao u Njemacku).

 • knespolje najjeftinija investicija, sa izgradjenom crpkom i vodospremom a neces da zavrsis vodovod. ali nas predstavljaju komunjare i lopovi pa dok se oni namire…

 • Muslimani po gradu,muslimani kolju kurban na visokoj glavici,muslimani u općini,dolazi plenković,nema zastave Herceg-Bosne,došao turčin ministar nema zastavice na stolu,muslimanksa djeca se upisuju u školu…

  Eto dragi sugrađani pa čak i vi koji ste samo članovi najizdajničkije stranke,valjda ima dovoljno argumenata za sklanjanje HDZ-a u koš povijesti,gdje i pripada!

 • Miro je prodana dusa. Stalno je govorio da nama netreba nista iz federacije. Poskljanja je sve iz ureda sto ima Hrvatska obiljezja. Koji dil radi sada s Lijanovicima. Grade se stanovi sad ce jedan biti njegov. Samo netnam gdje ce se parkirati. Pustio je TAXI da zauzma sva parkiralista. Stanari iz susjedstva ce se parkirati na Bakamusi.

 • U Biogracima ima 90% domacinstava vodu od svog privatnog vodovoda a i Ljuti dolac,ne koliko su dobili novaca i sta ce stim

 • hajde pustite covika, neka uradi, samo da ne bude ,,obecanje ludom radovanje,,pa , brzo ce izbori, pripali se ,stari revolucionari,crvenopetokrakasi,da ne kazem i udbasi, samo zali boze, sto oko sebe okupljaju, barem 5 posto pravih momaka , pa na osnovu njih,,..beru grozdije i piju vino iz vinograda, a da ne znaju gdje se taj vinograd i nalazi, uz malo nanetine, vala bogu da se ne , zaboravi obicaj.eeeeeeeeeeeeeeeee moj narodee, amen,

 • Sad vidite za koga ste glasovali i ko ce naselit Siroki?
  Prodane duse sve su unistili i zamaglili
  Sve lov u mutnoj vodi .

 • Mislim da je izjava o muslomanskoj djeci nepromisljena nema veze ako zele uciti po hrvatskom nastavnom programu, ali da nebi trazili povlastice i sl:

 • Zasto plan i izgradnja vodoopskrbe se neradi strucno cijela opcina u ,prstenu’ vec parcijno bolji projekat bi napravili u doba Kulina Bana.Staje ovo svite moj dije Jagin projekat???

Komentiraj: