Kraljević i Topić na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Brčkom

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević i predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić nazočili su svečanosti otvaranja 14. Međunarodnog sajma gospodarstva u Brčkom, gdje su na štandu Grada Širokog Brijega predstavljeni Turistička zajednica Županije Zapadnohercegovačke i tvrtka ‘Print grupa’ d.o.o. iz Širokog Brijega.

Prije svečanog otvaranja sajma gradonačelnik Kraljević i predsjednik Gradskog vijeća Topić sastali su se s gradonačelnikom Brčko Distrikta BiH Antom Domićem.

sajam_gospodarstva_brcko_1

Gradonačelnik Domić je otvarajući sajam između ostalog istaknuo da gospodarstvenici Brčkog imaju što pokazati svojim prijateljima iz zemlje i okruženja, te da je Brčko atraktivna destinacija za mnoge izlagače koji su došli iz susjednih država.

Sajam je smješten u prostorijama JP “Luka” i bit će otvoren do 15. studenoga. Na sajmu sudjeluje 270 izlagača iz BiH, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Austrije, Njemačke, Turske i Indonezije zemlje partnera.

(www.jabuka.tv)

11 komentara

  • Oni će svoje “bogato” iskustvo prenijeti gospodarstvenicima u Brčkom, koji će na iskustvima gospodarskog razvoja Širokog Brijega, u isti pohrliti i kopirajući njegova bogata iskustva, ista prenijeti u svoje sredine kako bi ih učinile istovjetnima širokobriješkim. Dobro je da je došlo vrijeme da Široki Brijeg može, uz sve ostalo, izvoziti i svoju “pamet”.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.