Kralj dijaspore posjetio Premijera Vlade RH

Pjevač Mate Bulić posjetio je svog prijatelja, premijera Andreja Plenkovića, premijera Vlade Republike Hrvatske.

Volio bih da cijeli svijet zna kako je naš premijer, unatoč odgovornim državničkim obavezama, jedan drag, normalan i komunikativan čovjek, kojeg funkcija nije nimalo promijenila. On je uz sve to bio i ostao pravi prijatelj! Znam što govorim, jer smo nas dvojica prijatelji već nekih dvadesetak godina Znamo se još iz doba dok je on radio u Bruxellesu, gdje smo se i upoznali, jer sam ja tamo iz Njemačke, u kojoj godinama živim, često dolazio, otkriva Mate Bulić, koji je jučer poslijepodne navratio do svog prijatelja, premijera Andreja Plenkovića, na ‘čašicu razgovora’ u Vladi.

Po savjetu doktora odlučio sam Njemačku na neko vrijeme zamijeniti morem, točnije Brelima. Putujući prema Dalmaciji, kratko sam stao u Zagrebu i javio se nekim svojim prijateljima, između ostalog, i Andreju koji se baš obradovao kada me čuo. Pitao sam ga ima li možda vremena da se nađemo, a on je rekao: ‘Mate, za tebe uvijek imam vremena. Ako možeš, svrati do Vlade oko 6 popodne‘, prepričava legendarni pjevač.

Fotografiju susreta s prijateljem premijer je jučer podijelio na svom Twitteru uz tekst:

Drago mi je ponovno susresti se s našim poznatim glazbenikom Matom Bulićem, koji je dugo vodio bitku s covid-19. Želimo mu puno zdravlja i novih uspjeha, poručio je premijer Plenković pored fotografije na kojoj pozira s Bulićem, od kojeg doznajemo da su njih dvojica jučer uglavnom pričali o Matinom čudesnom oporavku od korone.

Doktori su me tijekom dugih devet mjeseci, koliko sam proveo u bolnici, više puta već bili ‘prekrižili’. Opaka je to bolest, znam, nažalost, po vlastitom iskustvu, no ja sam je nadvladao snagom volje, i uz ljubav moje supruge Zdenke i kćeri Katje i Ane. Ja, znate, još uvijek nisam onaj stari. I dalje se brzo umaram, ponekad mi još uvijek fali daha. Ali, definitivno sam jači iz dana u dan i siguran sam da će mi morski zrak pomoći da se sasvim oporavim, priča kralj dijaspore, koji, na radost svojih brojnih obožavatelja već radi na novim pjesmama.

Rano je još govoriti kada će biti moj prvi koncert, ali na pjesmama na veliko radim, kaže Mate Bulić kojeg pitamo zna li koja je njegova pjesma omiljena premijeru Plenkoviću.

Znam da voli mnoge moje pjesme, ali koja mu je najdraža stvarno ne znam. Mi tijekom naših druženja zapravo najmanje pričamo o politici ili mojoj glazbi. Umjesto toga, rado razgovaramo o sportu, vremenu i ostalim uobičajenim temama. Je li premijer ikada bio na nekom mom koncertu? Znam da je silno želio doći na nastup koji sam u proljeće 2020. godine završio turneju koja se zvala ‘Ja sam na vas ponosan’, no bio je spriječen u posljednji trenutak, prisjeća se glazbenik koji je na tom svom posljednjem koncertu izveo svoje najveće hitove poput ‘Narodno veselje’, ‘Ostarit ću nikad neću znati’ i ‘Tiho, tiho teče Neretva’.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

  • Dok je iskrene zajebancije bez glume dobro je.
    Treba dobro otvoriti oči i vidjeti jesu li ljudi stvarno iskreni.
    Ali sve je viŝe glume a sve manje iskrene zajebancije.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.