Kraj Simpsona? Homer i Marge se razvode

Popularna crtana serija za odrasle, Simpsoni, se emitira od prosinca 1989. godine i ima publiku od preko 7,7 milijuna gledatelja samo u SAD, a jako je popularna i diljem svijeta. Tijekom godina u emisiji su gostovali brojni pjevači, glumci i slavne ličnosti.

U središtu zbivanja su lijeni, neotesani Homer i njegova supruga Marge, koja je sušta suprotnost. Međutim, nakon godina emitiranja, izgleda da su njihove međusobne razlike napokon presudile i na početku 27. sezone gledatelji će otkriti da je braku Marge i Homera došao kraj.

Producent Al Jean je rekao da je Homerova narkolepsija (poremećaj spavanja) bila zadnja kap koja je prelila čašu, a njihov brak je godinama bio opterećen pretjeranim debljanjem, prejedanjem, lijenošću glavnog lika kao i njegovoj nemarnosti.

Nakon rastave, Homer se zaljubljuje u svoju farmaceutkinju, kojoj glas posuđuje Lena Dunham.

Još jedna iznenađujuća vijest vezana sa Simpsone je najavljena prije, a to je da će njihov sin Bart umrijeti. Međutim, to će se dogoditi u epizodi koja će se emitirati za noć vještica, pa ne bi bilo čudno da Bart u idućoj epizodi oživi.

(www.jabuka.tv)2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.