Kraj drame kod Imotskog: 43-godišnjak odveden na pružanje liječničke pomoći

Muškarac (43) koji se zatvorio u kuću u Grubinama pokraj Imotskog, tvrdeći da je u kuću postavljena eksplozivna naprava, izašao je iz kuće i bit će odveden na pružanje liječničke pomoći, izvijestila je policija.

Slijedi obavljanje protueksplozivnog pregleda kuće, kažu u policiji.

Kuću su osigurali policijski službenici temeljne i specijalne policije nakon što je PU splitsko-dalmatinska danas oko 10.30 sati zaprimila dojavu od muškarca da je zatvoren u kući s postavljenim eksplozivnim sredstvom.

U policiji su ranije rekli da je situacija mirna, da nije bilo nikakve eskalacije nasilja niti aktivacije eksplozivne naprave.

Nije bilo poznato nalazi li se, osim te osobe, u kući još netko.

Kuća se nalazi blizu državne ceste D 60 (Brnaze-Imotski) koju je policija iz sigurnosnih razloga zatvorila te se promet preusmjerava na okolne ceste.

Drama kod Imotskoga: Zatvorio se u kuću s eksplozivom

(Hina)


3 komentara

  • Kakva li je samo cesta Brnaze – Imotski…Jednako bi bilo točno (ili netočno) da piše Brnaze – Rio de Janeiro ili Grubine – New Delhi. Brnaze su selo 3 – 4 kilometra udaljene od Sinja. Od Grubina prema Brnazama na putu su Krivodol, Kljenovac. Lovreč, Cista Provo, Cista Velika, Čaporice, Trilj, Košute i Turjaci…

    2
    1

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.