Krađa u seksu: Ukrala mu spermu, zatrudnjela pa tražila imanje i alimentaciju

Joseph Pressil tuži svoju bivšu djevojku jer mu je ukrala spermu s kojom je zatrudnjela, kako bi dobila dio njegovog imanja u Texsasu i redovnu alimentaciju. Naime, Anetria Burnett, inače egzotična plesačica po imenu “Sugar” iskoristila je spermu iz njihova korištena kondoma te ju odnijela u kliniku za umjetnu oplodnju, kako bi zatrudnjela.

Par je bio u vezi šest mjeseci u 2007. godini, dok je Pressil živio u Texasu, no tijekom cijelog odnosa koristili su zaštitu, zbog čega je 36-godišnjak ostao zatečen kada mu je Burnett objavila radosnu vijest – da čekaju blizance.

Najprije nije povjerovao stoga je zatražio DNA test koji je utvrdio da on doista jest otac blizanaca, zbog čega bivšoj djevojci sada redovito isplaćuje 800 dolara.
Cijela prevara otkrivena je tek ove godine, kada je Pressil poštom dobio potvrdu iz klinike za oplodnju o smrzavanju sperme u klinici. Zbunjen, nazvao je tvrtku koja mu je poslala svu papirologiju. – Uzimala je kondome sa spermom i pohranjivala ih u klinici – rekao je njegov odvjetnik Jason Gibson. Ravnatelj klinike pretpostavljao je kako je par u braku. Sada, osim Burnett tuži i kliniku jer su upotrijebili njegovu spermu za oplodnju, bez njegove dozvole, piše New York Post.

Međutim, Burnett, koja živi u njegovu imanju u Texasu, ne priznaje poraz pa tako tvrdi da je sve izmišljotina i da je Pressil želio djecu s njom, a sada ju tuži samo kako bi dobio puno skrbništvo nad blizancima, piše News.com. – Kako može reći da nije znao kad joj je sam ubrizgavao injekcije hormona. Bili su u vezi i pokušali su zatrudnjeti na tradicionalan način, ali nije išlo – rekao je njezin odvjetnik Derek Deyoni i dodao kako su iz klinike tražili uzorak njegove krvi, a dio koji nije podmirilo njegovo zdravstveno osiguranje, platio je svojom kreditnom karticom. (pogled.ba)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.