Kraće priopćenje od ovoga vjerojatno nećete pročitati

U nastavku ćete moći pročitati jedno od najkraćih priopćenja.

Članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine, u okviru radnog posjeta Sjedinjenim Američkim Državama, nazočili su u Washingtonu na Nacionalnom molitvenom doručku, stoji u jednorečeničnom priopćenju Predsjedništva BiH koji više sliči statusu na Twitteru nego službenom priopćenju jedne institucije.

Uz to su priložene i dvije fotografije.

Foto: Predsjedništvo BiH

(www.jabuka.tv)

9 komentara

  • Naši političari i njihove sluge prestali su ulagati i onaj minimalni trud da pokažu da im je uopće stalo do naroda i mišljenja birača. Kad su vidjeli kako se glasovi pokradu bez po muke, i zašto bi?!

  • Pa sta ce jadni ljudi, to je sve previsoka liga za njih. Cijela BiH ko jedan grad, a BiH diplomacija nije bas na visokoj razini, pa da se puno krecu u tim krugovima, ko ce znat kakav im je i Engleski, a povrh svega,”molitveni” skup 😁
    Stas nego se skupit, nadat se da ti se niko nece obratit i jedva cekat kad ces se ukrcat na avion za kuci 😁

  • Samo elektronsko glasanje jer ostalo je sve pljacka. Tek bi onda dobili realnu i stvarnu sliku sto gradani, narod misli o ovoj politickoj mafiji koja je rak rana svih negativnih procesa u zadnjih 30 god. Na zalost to im omogućavaju MZ- ca a ocito i njima odgovara kaos i nered u BiH a tako i na balkanu od Srbije, C. Gore, Kosova, BiH, Makedonije.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.