Košarkaši Hemofarma stigli u Široki Brijeg

Nakon što su se uz krajnje napore probili do Mostara, košarkaši Hemofarma iz Vršca naišli su na novu snježnu barikadu, ovaj put u Ulici kralja Tvrtka, kod popularnog kafića ”Irish Pub”. Jedan od onih koje smo zatekli u zarobljenom autobusu bio je trener Nebojša Bogavac. Vidno iscrpljen od puta kao i ostatak ekipe, kazao je kako su protekla dva dana bila čisti kaos, no kako se nada da će ipak odraditi ono zbog čega su i krenuli na put.

”Punih pedeset sati putujemo iz Vršca. Želim se zahvaliti ljudima iz Mostara. Jutros oko pet sati uspjeli su se probiti do nas. Put je bio čisti kaos. Moram također zahvaliti gospodinu Enveru Omeroviću koji nam je zajedno sa suprugom i sinom donosio sve što nam je bilo potrebno dok smo bili zarobljeni kod Drežnice”, kazao je Bogavac za Pogled.ba.

„Probat ćemo odradit jedan trening šutova i napokon odigrat tu utakmicu”, istaknuo je trener srpske ekipe. Nakon svih putnih nedaća i poteškoća, ekipa Hemofarma je došla u Široki Brijeg oko 18:45. Košarkaška utakmica 21. kola regionalne lige Široki WWin – Hemofarm trebala bi se odigrati sutra u 17 sati.

 

M.Vučina/Pogled.ba

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.