Kosača zasjala u zastavi SAD-a uz poruku: Zajedno protiv korupcije

Na pročelju Hrvatskog domu hercega Stjepana Kosače u u Mostaru zabliještila je zastava SAD-a uz natpis “Zajedno protiv korupcije”, koji se izmjenjuje na hrvatskom i engleskom jeziku (United Against Corruption).

Iako se ne zna tko su organizatori ove akcije, svakako je zanimljiv trenutak. Dok su u Sarajevu goruća tema afera “Respiratori” i uhićeni moćnici, iz Mostara stiže poruka o zajedničkom djelovanju protiv korupcije s najmoćnijom silom svijeta.

Podsjećamo kako su tijekom noći s četvrtka na petak u prostorijama SIPA-e zadržani federalni premijer Fadil Novalić zajedno s Fahrudinom Solakom, suspendiranim ravnateljem Federalne uprave civilne zaštite i Fikretom Hodžićem, vlasnikom tvrtke “Srebrna malina”, a isti su tijekom petka predani Tužiteljstvu BiH zbog afere “Respiratori”.

Osumnjičeni za udruživanje radi činjenja kaznenih djela, zlouporabu položaja i pranje novca.

Treba naopomenuti kako je u četvrtak idržavni tajnik SAD-a  Mike Pompeo najavio zabranu ulaska u SAD nekadašnjem glavnom tajniku SDA Amiru Zukiću, a kao razlog je također korupciju.

Do sada je u različitim prigodama praksa objavljivanja stranih zastava pod svjetlima reflektora bila prisutna na Starom mostu u Mostaru, a ostaje za vidjeti hoće li se ovakva praksa češće viđati i na Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače.

(www.jabuka.tv)


16 komentara

 • SDA ce se tek sada suocit sa mracnom istinom i tajnim okultnim radnjama ….ovo je tek pocetak…. ..idemo dalje… 💪COVICU gazi SDA marvu IZEDBEGOVIC ALIJA pokro od naroda 1991 sin nasljedio zanat. DOOOSTAAA VISEEE

  • Dobro si rekao, sad će mo vidit hoceli opet muslimanima švabe pomoc, imali su vlast a nisu radili ravnopravno, sad je vrime isteklo.

 • Iako su bošnjačko-patriotske elite fascinirane načinima na koje Hrvati mlate pare još jednom su se dokazale kao totalni amateri a odrađivanjem ovako važnog posla preko tvrtke nazvane Malina doo sebe su i konačno pozicionirale kao nedostojne europskih vrijednosti

 • bogati da je Precjednika sklapalo u ćuzu ovdi bi sad bila kineska zastava a ameri bi bili krivci za bJelosvJetsku zavjeru protiv hrvatskog naroda i hrvatske nejači …

 • Tako je mi smo na strani saveznika SAD koji nam je pomagao kao i Francuzi, Britanci i Rusi. a ovi koji šuruju korupciju s Njemačkom, pa da vidimo ko će izvuć deblji kraj.

 • Welcome brothers and sisters in corruption republic b&h. Where corruption meet people in all area of real life…..
  Please bring you money here put in legal loundry without penalities…..
  Here corruption is welcome “baby born” to the top of politician usually called “leaders”. Sheep s are also welcome follwers also…….be part of our lives be just “new normal and corruptive”….way of business

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.