Korisnici Instagrama dobili više kontrole nad sadržajem kojeg vide

Korisnici popularne društvene mreže imaju se čemu veseliti, jer je Instagram objavio da dodaje dvije nove opcije za prikazivanja sadržaja u feedu, među kojima je i za mnoge nikad prežaljeni kronološki prikaz.

Prema tvrtkinom priopćenju, riječ je, naime, o Following i Favorites opcijama koje su, kako kažu, napravljene sa svrhom da korisnicima pruže više kontrole nad sadržajem kojeg svakodnevno pregledavaju.

Following, odnosno kronološki način prikazivanja, omogućuje korisniku da prvo vidi najnovije objave računa koje prati, upravo onim redoslijedom kojim su zapravo i objavljene. S druge strane, korisnici će s Favorites prikazom lakše moći pregledavati objave s omiljenih računa.

Kako bi Favorites feed u potpunosti imao smisla, korisnik prvo treba označiti račune čiji sadržaj preferira, odnosno one koji su mu omiljeni. Tada će mu se, dakle, njihove objave prve prikazati na početnoj stranici Instagrama, piše Bug.hr.

Vaš je popis omiljenih računa privatan i neće biti vidljiv nikome drugome, napomenula je za The Verge glasnogovornica Instagrama Seine Kim.

No, budući da je za kronološki ili pak ”omiljeni” prikaz feeda svaki put potrebno kliknuti na Instagram logotip u gornjem lijevom kutu aplikacije, korisnika će se u konačnici uvijek vraćati na onaj algoritamski.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.