Kordić: Možemo biti ponosni što je Mostar na listi najljepših gradova

Mostarski gradonačelnik Mario Kordić poručio je kako svi stanovnici Mostara mogu biti ponosni na činjenicu da je američki CNN stavio Mostar na listu najljepših manjih europskih gradova.

Nakon nedavne nagrade za Prijestolnicu dijaloga Euromediteranske regije ovo CNN ovo uvrštavanje na listu najljepših manjih gradova u Europi još jedan je podsjetnik svima nama da živimo u veoma lijepom gradu. Trebamo biti sretni i ponosni, ali i odgovorni u čuvanju ljepota, ali i izgradnji novih ljepota i turističkih atrakcija, izjavio je gradonačelnik Kordić za Fenu.

CNN-ova novinarka Julia Buckley uvrstila je Mostar na listu 15 najljepših malih gradova u Europi.

Društvo Mostaru na toj listi prave, među ostalim, hrvatski grad Korčula, poljski Tarnow, norveški Reine, slovenski Piran, irski Kenmare, talijanski Anghiari

Sve što dobro budemo radili sigurno će nam se vratiti u budućnosti kroz prepoznatljivost i veliki broj posjetitelja koji će promicati ljepote Mostara u svijetu. Sve to je pokazatelj da smo na dobrom putu, ali i da imamo još jako puno rada u budućnosti, poručio je Kordić za Fenu.

Mostar na šestom mjestu CNN-ove liste najljepših manjih gradova u Europi

(www.jabuka.tv)

3 komentara

  • Ovaj umjesto da je sa županijom i federacijom radio na oživljavanju zračne luke Mostar i tako zaradio novac, on se odlučio radije uvesti naplatu parkinga i guliti domaću sirotinju jer ono prvo je očito preteško.

    • Iz kojeg razloga ne bi trebala postojati naplata parkinga u Mostaru, ili manje vise bilo kojem mjestu koje se naziva gradom?

  • Šta bi rekli da su bili u prije ratnom Mostaru. Pun zelenila behara mirisa bez bespravno izgrađenih objekata pun grad nasmijanog i veselog naroda grad cvijeća čistoće i liskanluka. Jedino isto tada i sada pun grad prosjaka Neretva teče istom maršutom nepromijenjenog toka dok se za Radobolju ne bi moglo reći.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.