Konzulati BiH uskoro u Novom Pazaru i Rijeci

Predsjedništvo BiH donijelo je u srijedu odluku o pokretanju postupka za otvaranje generalnih konzulata BiH u Novom Pazaru i u Rijeci.

Donesena je odluka o pokretanju postupka za otvaranje Generalnog konzulata BiH u Srbiji, s generalnim konzulom na čelu, sa sjedištem u Novom Pazaru i konzularnim područjem koje obuhvaća područja općina Novi Pazar, Sjenica, Tutin, Prijepolje, Nova Varoš i Priboj, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Odlučeno je i da bude pokrenut postupak za otvaranje Generalnog konzulata BiH u Hrvatskoj, sa generalnim konzulom na čelu, sa sjedištem u Rijeci i sa konzularnim područjem koje obuhvaća područja Istarske županije, Primorsko-goranske županije, Ličko-senjske županije, Zadarske županije, Šibensko-kninske županije, Splitsko-dalmatinske županije i Dubrovačko-neretvanske županije.

Donesena je odluka o pokretanju postupka za vođenje pregovora radi zaključivanja Sporazuma o izmjeni Sporazuma između Vijeća ministara i Vlade Azerbejdžan o ukidanju viza za nositelje diplomatskih i službenih putovnica.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.