“Konverzija”: Ogroman interes za regionalnu digital marketing konferenciju

Digital marketing konferencija “Konverzija” u posljednje dvije godine privukla je dosta medijske pažnje, ali i ogroman interes stručnjaka iz oblasti digitalnog marketinga.

Pored kvalitete sadržaja te veoma iskusnih i zanimljivih predavača, jedan od glavnih razloga za uspjeh i popularnost konferencije jeste sam pristup organizatora, koji od samog početka “Konverziju” vide kao mjesto nesebičnog dijeljenja znanja na kojem apsolutno svi imaju priliku naučiti nešto novo.

Sudeći prema reakcijama sudionika i predavača na društvenim mrežama posljednjih nekoliko mjeseci, očigledno je da su organizatori i za predstojeću “Konverziju” spremili nešto posebno.

Ove godine “Konverzija” će se održati 13. i 14. travnja u Banskom dvoru u Banjoj Luci, koji između ostalog nudi spektakularnu pozornicu, a među 26 izvrsnih predavača nalaze se i četiri internacionalna, koja će podijeliti svoje iskustvo i znanje na engleskom jeziku.

Za razliku od prethodne dvije godine, kada su organizatori u kratkim video klipovima predstavljali predavače konferencije, ove godine su tu ulogu predavači preuzeli na sebe, a koliko su inovativni i kvalitetni možemo zaključiti iz videa u kojem se predstavljaju Goran Jankuloski i Miloš Skokić iz agencije Žiška.

Oduševljeni smo pristupom predavača, ali i ostalih sudionik prema “Konverziji”, stoga smo ove godine pripremili više iznenađenja, naročito kada je u pitanju networking. Tako će sudionici ovogodišnjeg izdanja dobiti unikatne, personalizirane poklone, koji će pomoći u umrežavanju s ostalim sudionicima i predavačima, što je iznimno važno. Drago nam je što balkansko tržište pokazuje spremnost i užitak u usvajanju najsuvremenijih i najzabavnijih točki jedne digital marketing konferencije, rekao je Nedim Šabić, jedan od organizatora.

Nedim Šabić

Nedim Šabić

Zbog velike potražnje za stručnim radionicama, organizatori su odlučili ove godine ponuditi čak četiri dvodnevne radionice u danima prije same konferencije.

Ovogodišnja ponuda radionica se odnosi na četiri sektora digitalnog marketinga, a to su Google Ads, Google Analytics, E-commerce marketing i SEO.

Ostvarite popust od 15% uz kupon JABUKATV15

“Konverzija” je uspjela i promijeniti format panel-diskusija koje često znaju biti šture i dosadne, ciljano spajajući sudionike koji znaju imati oprečna mišljenja na neke od aktualnih trendova iz digitalnog marketinga, rasplamsavajući tako veoma konstruktivne diskusije.

Ove godine očekujemo burnu diskusiju između direktora digital marketing agencija na temu najvećih izazova u radu s klijentima. Osim toga, predavanja se sve više fokusiraju na detaljan prikaz slučajeva iz domaće prakse, jer na taj način sudionici mogu najviše naučiti. Drago nam je što smo već od prve “Konverzije” otišli korak dalje od uopćenih, teoretskih predavanja te sudionicima ponudili konkretna i praktična znanja koja odmah mogu primijeniti na svoje poslove, rekao je Nemanja Krecelj, direktor agencije Grape, suorganizatora konferencije.

Treba naglasiti da je Grad Banja Luka, na čelu s gradonačelnikom, od samog početka podržao “Konverziju”, pridajući joj tako veliki značaj.

Ove godine organizatori očekuju podršku i s viših razina vlasti, što pokazuje da se i u tom segmentu događaju pozitivne promjene.

Iako je broj ulaznica skoro uduplan, iste se veoma brzo prodaju, tako da je vrlo moguće da i ove godine budu prijevremeno rasprodane. Trenutno je aktivan popust od 15 % na Standard ulaznice, što je odlična prilika da rezervirate svoje mjesto ako do sada niste.

VIP ulaznice su skoro sve rasprodane, tako da savjetujemo da požurite ako želite imati priliku družiti se s predavačima tijekom VIP aktivnosti, naveli su organizatori.

Detaljan plan i program možete pogledati na www.konverzija.org, a nakon što vidite sve ono što su organizatori pripremili za ovu godinu, shvatit ćete zašto se “Konverzija” u krugovima ljudi koji se bave digitalnim marketingom smatra događajem koji nikako ne smijete propustiti.

Ovogodišnju Konverziju podržali su: Mtel, Grad Banja Luka, UniCredit Bank Banja Luka, Advertek, Spark, Teleklik, LU Architects, Kabinet+, Manja i drugi.

Portal Jabuka.tv je medijski pokrovitelj ovogodišnje “Konverzije”.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.