Koncert fra Marina Karačića i prijatelja oduševio širokobriješku publiku

U subotu je u kino Borku u Širokom Brijegu održan koncert i promocija CD-a ”U Tvojim rukama” kantautora fra Marina Karačića iz Širokog Brijega.

Gosti na fra Marinovom koncertu bili su Alan Hržica, Gordan Džajo te Ženska vokalna skupina ‘Tibia.’

O novom albumu govorio je fra Sretan Ćurčić, a sav prihod od prodanih CD-ova ide za projekt pokretanja Laudato obiteljske televizije s kršćanskim sadržajima.

Prvi samostalni kantautorski album fra Marina u nakladi Laudata, sadrži 18 autorskih pjesama, nastalih kroz proteklih sedam godina. Pjesme su prepjevane fra Marinove iskrene molitve Gospodinu, trenuci radosnih i izgubljenih, oduševljenih i slomljenih životnih iskustava, u kojima se pronalazi svaki slušatelj.

(www.jabuka.tv | Foto: Hrvoje Bazina)

8 komentara

  • Odlicno je bilo. Vidi se da su se potrudili oko organizacije, puno gostiju bilo, jako lijep odabir da fra Sretan CD predstavlja… Koliko je dugo pljesak trajao kad je Sretan izlazio… Jedan od omiljenih fratara u Sirokom.
    Jako lijepo za promjenu, nismo ni navikli da se CD predstavlja i to na ovaj nacin + koncert cijelog benda i gostiju, dusom sam uzivala… Sve cestitke fra Marinu i ostalima, odlicno su odradili svoj posao! Tko pjeva, dvaput moli!

    • Fra Sretan je pravi FRATAR… ali morao je otići jer ga njegova braća potraše sa Briga. Briješke starješine ne dopuštaju da neko preko njih nešto radi i djeluje, ali činjenica je da je On bio pokretač svih pozitivnih stvari na Brigu i da je pokazao da se može ako se želi, da se može obnavljati crkva, da se može napraviti wc kako spada, da se ima i može uložiti novac u nešto što će ostaviti traga za sve generacije koje dolaze dok golfovi i passati neće ostati nikome… ulaganje u vozni park nikom ne treba. Amen

  • Bilo je predivno! Fra Marine hvala što si podjelio sa nama sve ove predivne uglazbljene molitve. Slijedeći put koncert neka bude u dvorani Pecara ……..bit će puna!!!!!

Komentiraj: