Konačno peti dio Indiane Jones!

Legendarni redatelj Steven Spielberg je u nedjelju, za vrijeme primanja nagrade Legend of Our Lifetime, objavio da će u travnju 2019. započeti snimanje sljedećeg nastavka kultnog filmskog serijala Indiana Jones, što će biti peti dio s posljednjim izdanjem 2008. godine.

Obožavatelji su željno čekali da Harrison Ford ponovo uđe u cipele profesora arheologije. Ford je navodno uveo dosta svoje osobnosti u lik Indiane koja mu je dala poseban šarm. Također su opće poznati njegov sveznajući stav, njegova neumoljiva žeđ za avanturom, želja za zaštitom arheoloških artefakata i naravno, bič i šešir.

Ono što ostaje biti viđeno je koliko akcije ostarjela zvijezda može izdržati, s obzirom na to da je svaki Indiana Jones pun akcijskih elemenata i često se događa na najnepristupačnijim mjestima na svijetu.

Franšiza je zaradila više od 2 milijarde dolara u cijelom svijetu, čineći je jednom od najvećih u Hollywoodu.

U produkciji Lucas Arts-a, ovo će biti prvi put u povijesti franšize kako nećemo gledati suradnju Stevena Spielberga i Georgea Lucasa, nego će umjesto toga producenti biti Kathleen Kennedy i Frank Marshall.

Film stiže u kina 10. srpnja 2020. godine.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.