Komšić: Hrvatska, Srbija i Turska nisu naše domovine

Nositelj liste Demokratske fronte za Zastupnički dom Parlamentarne Skupštine BiH Željko Komšić pozvao je političke protivnike da se konačno usmjere na konkretne stvari i da svi zajedno počnu rješavati probleme građana ove zemlje.

Naglasio je kako je bh. građanima dosta priča, lažnih obećanja, svađa i podmetanja dodajući da oni samo žele bolje sutra za sebe i svoju djecu.

Komšić je kazao da su svi kandidati Demokratske fronte spremni da se uhvate u koštac s kriminalcima samo zato da bi okončali patnje ovog naroda.

”Hrvatska, Srbija a ni Turska nisu naše domovine, to su naše prijateljske zemlje, koje mi poštujemo. Tko drugačije misli i kaže, ne želi dobro ni sebi, ni drugima a ni ovoj zemlji. Samo je Bosna i Hercegovina naša domovina. Kakvi god da smo, sve naše probleme, sporove i odnose moramo sami međusobno rješavati i dogovarati se. Samo tako ova zemlja može funkcionirati u interesu svih nas”, zaključio je Komšić tijekom predizbornih skupova u Kalesiji i Srebreniku.

Kandidat za člana Predsjedništva BiH Emir Suljagić kazao je kako su svi svjedoci činjenice da stranke na vlasti vode otvorenu kampanju protiv tradicionalnih saveznika BiH kao što su SAD i Njemačka.

”Ovoj zemlji trebaju ljudi uspravne kičme i uspravnog hoda, a ne oni koji se saginju pred njezinim neprijateljima”, rekao je Suljagić.

(Bljesak.info)


Nema komentara

  • Pitaj Zlatka gjde ima stan u Hrvatskoj,Adnana Terzića,Bakira i svu ostalu bošnjačku elitu političara pa ćeš vidjeti moj komšiću da je RH i te kako njihova,a što oni bošnjačkoj sirotinji prodaju maglu to je nešto drugo.Ako ti dobiješ kakav mandat i tvoja stranka i ti i Suljagić će te zavoliti RH-u i njeno more i nekretnine to dođe samo po sebi.Nisi mi nimalo drag ko hrvatu ali si mi ipak draži od ovog Lagumđžije,on ne zna je li bošnjak,titin sljedbenik,islamista,građanin,alahov čovjek itd,on je totalno pogubio pamet.

    • Nema tebi sto biti drago ili ne drago..Vi u Bosni ste jadni ako tako mislite(ili se zbog raznoraznih-opet sebičnih razloga) ili sebe lažete.Meni širokobriježaninu je Hrvatska domovina, kao što mi je i Široki moj dom i moja zemlja,a znam i da je Srbinu iz Laktaša i Nevesinja Srbija otadžbina. E sad tko je vama kriv što ste nigdje i što lešurate ko pivac odsječene glave ,pa ste sad muslimani,sad jugosloveni,sad bosanci,sad bošnjaci a da vi i sami nemate pojma tko ste.Dakle prestanite druge učiti što su oni jer mi to dobro znamo..Ah da -vi ste i od nekakvih bogumila..jadno. I još jedna stvar momak ,znaj da nikada nećemo otići odavde i tebi i takvim spodobama ostavit svoju zemlju.Kužiš li ti uopće razliku između pojma “zemlja” i “domovina” .Ma ko će to bosancu objasnit?Nemoguća misija.

  • Kako će Turska biti naša domovina pitam se. Ako je tako onda su ovi naši muslimani potomci zločinaca koji su prije par stotina godina zatrli sve što je križ na sebi imalo kao što danas radi ISIL. Ili su možda janjičari što su našim majkama uzeti iz naručja i odvedeni u Tursku da bi od njih napravili vojnike koji ratuju protiv svojih majki, žalosno ali istinito, Mislim da se i sada te majke od tuge prevrću u grobu. Učili su oni takvu povijest još u bivšoj Jugoslaviji, učili su kako su nastali ali nisu ništa naučili. Svaka čast Kusturici koji je spoznao odakle je i tko je. a ti komšiću si iscidak hrvatskog naroda i pokušavaš metodom ISIL-a dokazati kako mi svi ostali nismo u pravu.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.