Kombinacije koje daju dotjeran izgled uz malo truda

Nošenje jedne boje od glave do pete sa sobom nosi određenu dozu sofisticiranosti, profinjenosti i elegancije.

 

View this post on Instagram

 

@sophiadorena in black 🖤

A post shared by All Black Outfits 🏴 (@allblackoutfits.official) on

Kombinacije koje su satkane od komada u crnim tonovima naš su izbor i ove jeseni. Ujedno su zavodljive, snažne, elegantne i moćne.

Uz to, sofisticirana nota all black kombinacija pomaže nam da baš poput pravih stilskih znalaca uz malo truda izgledamo odlično.

Pri kreiranju monokromatskih izdanja itekako je važno paziti da u cijelu priču dodate malo slojevitosti i poigrate se krojevima, kako bi vaše kombinacije dobile razigranost i zabavnu notu. Nešto drugačije siluete i sitni detalji na odjeći su ti koji će pokazati vaše stilske vještine.

Ako birate hlače i džemper u crnim tonovima, džemper utaknite u hlače, a kako biste naglasili siluetu dodajte i remen. Mala crna haljina će uz blejzer biti provjeren recept za svečane prilike, dok će midi suknje uz gležnjače i pletivo biti zanimljiv trio koji ćete nositi u svim prilikama.

 

View this post on Instagram

 

Good day world 🖤 @julie.beau

A post shared by All Black Outfits 🏴 (@allblackoutfits.official) on

A to su samo neke od stilskih formula koje možete kreirati. Ove dame sa stilom koje su usavršile vještinu slaganja all black kombinacija potaknule nas na povratak osnovama kada je u pitanju naše odijevanje i implementaciju all black formula i u našu svakodnevicu, piše Bonjour.ba.

 

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.