Koliko novca treba izdvojiti ako želite poznate pjevače na svadbi?

Osim koncerata u arenama i na raznim festivalima i manifestacijama, velik broj domaćih glazbenika i onih iz susjedstva okreće se svirkama na svadbama.

Mladencima je za njihov najvažniji dan u životu glazba iznimno bitan segment, stoga se neki odlučuju za angažman poznatih pjevača.

Mnogim pjevačima svadbe su dodatan izvor zarade, a neki od njih zgrću pravo bogatstvo za svoje nastupe, piše Direktno.hr.

Tako su Maja Šuput, Joško Čagalj Jole, Halid Bešlić i mnogi drugi stekli status svadbenih pjevača. Na primjer, Petar Grašo naplaćuje 2000 eura za deset minuta izvedbe.

Za nastup regionalne folk zvijezde Nede Ukraden treba izdvojiti 5000 eura, a Mladen Grdović također vam neće svirati ispod te cifre.

Maja Šuput svoje nastupe naplaćuje 8000 eura, kao i Joško Čagalj Jole.

Ako na svadbi želite Halida Bešlića, trebat ćete izdvojiti čak 10.000 eura, kao i za Tonyja Cetinskog.

No, rekorderka je zasigurno srpska pjevačica Lepa Brena koja za svoj nastup traži nevjerojatnih 30.000 eura.

Čestitke za vjenčanje – 50 najljepših čestitki

(www.jabuka.tv | Foto: Screenshot / Instagram)

19 komentara

  • Neka Graši plate Leskovčani u Srbiji!!Govnar Splitski koji je pjevao Oluverove pjesme.Nebi ga ni pogledao kamo li zvao da pjeva.

  • Kako im na platiti porez, kad naše inspekcije ne znaju qujco mrdnuti? Ali, i inspektore je lako podmititi,. Sve po red!

  • Najbolje je kad bude neka od loko herecgovačkih grupa po svadbama. Kakvi profesionalni pjevači, opale po svojim pjesmama i bude bezveze. Ima ovde super grupa, za svadbe..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.