Kod Posušja ozlijeđeno 15-mjesečno dijete, zbog teških ozljeda prebačeno u KBC Split

Jučer u 12:20 h PU Posušje zaprimila je prijavu da je u prometnoj nezgodi, koja se dogodila u mjestu Batin, 15-mjesečno dijete zadobilo teške tjelesne ozljede zbog kojih je, nakon ukazane hitne medicinske pomoći, prevezeno u KBC Split.

Prema navodima iz prijave dijete je, u blizini obiteljske kuće, udarilo motorno vozilo marke VW Golf tip III, kojim je upravljao J. P. (70) iz Batina, općina Posušje. Postupajući po prijavi policijski službenici PU Posušje izvršili su očevid, uzeli izjave od svjedoka, te privremeno oduzeli motorno vozilo koje je sudjelovalo u nezgodi.Vozač J. P. (70) priveden je u službene prostorije gdje je nad njim izvršena kriminalistička obrada, nakon čega je odvezen u Dom zdravlja Posušje gdje mu je uzet uzorak krvi kojeg ćemo poslati na vještačenje.

Temeljem izvršenog očevida, iskaza svjedoka, te iskaza J. P. (70) utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je J. P. (70) počinio kazneno djelo iz čl. 336. st. 1. KZ-a FBiH (Teško kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa). PU Posušje u redovnom će postupku Županijskom tužiteljstvu podnijeti Izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv J. P. (70), priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

2 komentara

  • Da u ovoj državi išta funkcionira svima starijima od 65 bi se oduzele vozačke. Bio sam nekoliko puta u domu zdravlja i vidio sam kako se s njima rade liječnički pregledi za produženje vozačke. Onakav liječnički bi prošao 90 postotni invalid. A da ne govorimo o tome kako bi doktore trebalo kazniti za nesavjesno obavljanje posla.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.