Kočerinski Poskoci izborili nove pojaseve

U četvrtak se u taekwondo klubu “Poskok Kočerin” održalo polaganje za učeničke pojaseve kojem je pristupilo 16 kandidata i svi su uspješno položili.

Polaganje se održalo u sportskoj dvorani Osnovne škole Kočerin pred taekwondo instruktorom i mentorom Kluba Petrom Bobanom CP 4 Dan te tenerima Danijelom Bobanom CP 3 Dan i Karlom Galićem CP 2 Dan.

Za zeleni pojas 6 Kup položile su Matija Kožul i Ana Mikulić, a za viši žuti pojas 7 Kup Marija Ćuk i Marija Savić. Za žuti pojas 8 Kup položilo je njih 12, Filip Vukoja, Petra Banožić, Lucija Udovičić, Marija Sabljić, Rozarita Savić, Ivana Vukoja, Matea Sabljić, Marko Zovko, Karlo Zovko, Klara Udovičić, Sara Sabljić i Petra Udovičić.

Na polaganju je bio prisutan i predsjednik Kluba Jozo Mikulić koji je mladim poskocima uručio diplome, te roditelji djece koji su ih bodrili i bili im podrška. Djeca su pokazala zavidno znanje, a nakon položenih pojaseva očekuju ih pripreme za međunarodno natjecanje “Poskok kup 2022” koje će se 25. lipnja 2022. održati u Posušju.

Čestitke mladim poskocima na položenim pojasevima.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.