Kočerin: Počinje jubilarni 40. Petrovdanski malonogometni turnir

Točno 40 ekipa  nastupit će na jubilarnom 40. izdanju Petrovdanskoga malonogometnoga turnira u Kočerinu u Širokom Brijegu. Jedan od najstarijih i najjačih turnira u regiji počinje večeras (utorak, 12. lipnja) susretom Cvjećarne Mara i Frame Kočerin, nakon čega će u 20.30 sati biti svečano otvorenje turnira.

Ždrijeb turnira održan je u ponedjeljak u Caffeu Pavo u Kočerinu te su određene ekipe koje će igrati na večeri otvorenja jubilarnoga izdanja ovoga turnira.

Cvjećarna Mara i Frama Kočerin odmjerit će snage u 19.30 sati, a sat kasnije slijedi svečano otvorenje turnira, nakon čega će započeti dvoboj MNK Lise i ekipe Potkraj ’97.

Mrkodol i Kelme sastaju se u 21.30 sati, a večer će zatvoriti ekipe Pripolje Don Anđelo i MNK Silos utakmicom koja počinje u 22.30 sati.

Organizatori su za portal Jabuka.tv istaknuli veliko zadovoljstvo brojem i kvalitetom ekipa koje su se prijavile, ističući da će se natjecati ekipe i iz Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Kao što smo ranije pisali, nagradni fond turnira iznosi 10.000 KM. Pobjedniku će, uz pokal, pripasti i novčani iznos od 6.000 KM, drugoplasiranoj momčadi 2.500 KM, trećeplasiranoj 1.000 KM, dok će četvrtoplasiranoj momčadi pripasti 500 KM.

U sklopu 40. Petrovdanskoga malonogometnoga turnira održat će se i 2. Malonogometni turnir za djecu (rođeni 2004., 2005., 2006. i mlađi).

Ovu manifestaciju u sklopu “Dana Kočerina 2018.” organiziraju Mjesna zajednica Kočerin i Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo Kočerin, a izvodi se kao dio cjelogodišnjega programa “Briješka zvona”.

(www.jabuka.tv)

15 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.