Knezović u “Bujici”: Praljak i ostali ne bi bili osuđeni da je Hrvatska bila suverena!

Marijan Knezović
Marijan Knezović, mladi bloger i aktivist iz Bosne i Hercegovine, gostovao je u ponedjeljak u emisiji “Bujica” na Z1 televiziji.

Knezović se “narugao” Željku Komšiću, ističući da je čak i Josip Broz Tito bolje govorio hrvatski jezik od Komšića.

Uzalud mu Titov portret u uredu, kada je čak i zločinac Broz bolje govorio hrvatski od njega! A Marija Pejčinović-Burić govori srpski jednako dobro kao i Komšić bošnjački!, rekao je Knezović.

Knezović je istaknuo da je bilo pogrešno pozvati Komšića na HTV, u emisiju “Nedjeljom u 2”, jer ga se samim pozivom legitimira, a on nema legitimitet niti legalitet, izjavio je Knezović.

Argumenti koji govore o Komšićevoj nelegalnosti su vrlo važni i važno je da se to usvoji na široj hrvatskoj medijskoj razini. Ipak, bilo je dobro da se vidi kako Komšić ne zna hrvatski jezik, a predstavlja se kao hrvatski član Predsjedništva BiH. On inače u svom uredu drži sliku Josipa Broza Tita pa bi bilo dobro da se ugleda na njega, jer je čak i Tito bolje govorio hrvatski jezik! S druge strane, čini mi se kako ministrica Pejčinović-Burić govori bolje srpski jezik nego Komšić hrvatski, a njezin je srpski jednako dobar kao i Komšićev bošnjački! Uistinu, živimo u društvu gotovo neobjašnjivih fenomena, naveo je Knezović.

Čović je trebao biti u Buhinim kućama, a ne na proslavi Dana RS

Knezović nije štedio ni Dragana Čovića, šefa HDZ-a BiH:

9. siječnja mjesto mu je bilo u Buhinim kućama, a ne na proslavi Dana Republike Srpske, naveo je Knezović.

>> Pročitajte i: Tito vraćen u Predsjedništvo BiH, zastava Herceg-Bosne izbačena

“Bujica” je objavila objavu Komšićeva savjetnika Nihata Hebibovića koji je na društvenim mrežama otvoreno zaprijetio Hrvatskoj uništenjem turističke sezone.

Sljedećeg ljeta treba lagano pustiti priču kako vehabije opsjedaju Jadran pa da vidimo koliko turista će doći da se kupa! Evo, ja ću se potruditi da to maksimalno ispinujem, napisao je na Facebooku savjetnik Željka Komšića, a Marijan Knezović je komentirao:

Kada se radi o Nihatu Hebiboviću, mislim da javnost ne treba biti zabrinuta, jer obavještajne službe već provode radnje i motre akcije Nihata Hebibovića i njemu sličnih islamskih fundamentalista u Sarajevu, rekao je Knezović.

Kolumna: Komšić na tečnom bosanskom pogubljen između demagogije, patetike i političke nepismenosti

Marijan Knezović u “Bujici” je posebno pozdravio Sarafinu Lauš i Anicu Jurić, hrvatske majke iz Srednje Bosne, kojima je Armija BiH svakoj ubila po tri sina i muža:

Sramota je da niti punih 9 mjeseci nakon što su dale iskaze sarajevskim tužiteljima, nisu podignute optužnice, a kamo li donijete presude protiv zločinaca! No, zato se hrvatski generali Mijo Jelić i Neđo Obradović ne mogu vratiti u svoju Herceg–Bosnu jer imaju političke optužnice iz Sarajeva, istaknuo je Knezović.

Politika Mate Granića šteti Hrvatima u BiH

Cijeli današnji hrvatski državni vrh je izašao iz proizvodnog pogona Mate Granića – od Kolinde Grabar-Kitarović, preko Plenkovića do Jandrokovića, tvrdi Knezović i upravo u tome vidi jedan od glavnih razloga maćehinskog odnosa službenoga Zagreba prema Hrvatima u Herceg-Bosni:

U zadnjih 15 godina politike koje je zastupao Mate Granić išle su na štetu Hrvata u Bosni i Hercegovini. Hrvati su previše puta ostali zakinuti kada je Mate Granić na nešto reagirao… Apsolutno sam siguran da hrvatski generali i ostali ne bi bili osuđeni da se Hrvatska ponašala suvereno!, naglasio je Knezović.

Cijelu emisiju pogledajte u gore priloženom videu.

(www.jabuka.tv)


19 komentara

 • “….. ne plašim se ja vlkova vetć ljujdi(Covica,Knezovica,Bujanaca,Dodika,Colaka,Nakica,Grbesica itd….)
  Da je po vlkovma ovaj hercegovacka puk bi vjetčnost nadživio.
  2019. , kad hercegovacki puk naš bješe bez ISKONA (Bez zanjanj=bez svijecanja)”.

  5
  6
 • Stvarno pametan mladić. Svaka na mjestu, a najviše mi se svidjelo kad nije htio komentirati nešto, jer nije znao istinu oko toga.. to se u nas priča i šta se zna i ne zna i koristi svaka prilika da se netko ocrni, samo da susjedu umre krava, bio susjed svetac il zločinac.
  Svaka čast još jednom i tari te yugozomboide.

  13
  3
  • Pa da se rodio juče i odma progovorio istinu je momak progovorio. Zašto istina toliko boli???? Svaka ti čast Marijane , svako ti dobro želim samo ne posustaj od svog stava a ja ću moliti Boga da da još takvih kao što si ti. Ovakvi kao što je ovaj gore Miro s razmišljanjem da se oglašavaju i da netko uvažava ovakve misli, jadna li nam majka!!!!!!!!!!!!!!!!

   8
   2
 • Pa da se rodio juče i odma progovorio istinu je momak progovorio. Zašto istina toliko boli???? Svaka ti čast Marijane , svako ti dobro želim samo ne posustaj od svog stava a ja ću moliti Boga da da još takvih kao što si ti. Ovakvi kao što je ovaj gore Miro s razmišljanjem da se oglašavaju i da netko uvažava ovakve misli, jadna li nam majka!!!!!!!!!!!!!!!!

  6
  1
 • Bravo sunce strikino. Baš onako kako ti je i rečeno. Ponosan sam da sve znaš o ratu o koiem si načuo po sijelima na kojemu su najčešće sjedili dezerteri. Voli te tvoj striko, jedan od utemeljitelja HDZ 1990.

  4
  12
  • Oooo jadni fra Mario električaru ,načuo pa šta ako je načuo Bog mu dao razum i pamet da dobro pamti još bolje zna ispričat,a tek o brazložit zašto ste toliko ljubomorni na momka ili bilo koga samo ako se radi na nečem dobrom,ili vodi ka dobru. Moj električaru da si u školi više čitao knjige i učio odao po sijelima možda bi bio malo malo malo realniji u životu!!

   7
   4
 • Kad vidite mladog Knezovića na televiziji bržebolje iščupajte kabel iz zida. Ionako nećete ništa pametno čut. Samo nepotrebne otrcane populističke fraze i beskonačno i beskorisno lamentiranje od koga nitko nema koristi osim ovog mladog uhljeba u nastajanju.

  4
  11
   • Da je bogdo još svećenika kao što je fra Mario Knezović po župama da javno progovore.Moj narode jedino oni i vjera u Boga mogu nas spasit od ovolike sotone. Ništa drugo!

    4
    1
   • Da je bogdo još svećenika po župama kao što je fra Mario Knezović pa da progovore javno,jedino nam je to još i vjera u dragog Boga da nas totalno ne zarobi ova sotona koja na sve načine želi da vlada.Moj narode!

    4
    1
 • Moj narode što se ložite tako.Evo što vas godinama lože i lažu vam stari lažovi da će mo imati svoj entitet svoj tv kanal omladini umjesto radnih mjesta naotvarali kladionica a vi poletili da im date glas,sad vas manta i laže i jedan klinjo koji bi sutra kad bi trebalo stati u obranu ovih prostora negdje se sklonio.Poštene treba tražiti u redovima branitelja koji nisu ništa ostvarili.O njima ne govore ni političari ni svećenici a svak zna koji su devrovi pravljeni.Nek to momče uzme diple i nek dipli naivnim.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.