Klopp: Ne vjerujem da će Liverpool opet igrati finale Lige prvaka | Jabuka.tv

Klopp: Ne vjerujem da će Liverpool opet igrati finale Lige prvaka

Danas u 18 sati u Monte Carlu bit će održan ždrijeb za skupine Lige prvaka. Liverpool je kao aktualni prvak smješten u prvi pot, ali Jürgen Klopp ne vjeruje da njegova momčad može ponoviti uspjeh iz prošle sezone.

U ovom trenutku nisam siguran da ćemo opet igrati finale. Naravno da se ne bih bunio, ali bit će teško, oprezan je Klopp uoči ždrijeba.

Imamo iste šanse kao i svi ostali, to je to. Ne mislim da će engleske momčadi dominirati. Vjerujem da je dosta klubova koji mogu ostvariti dobar rezultat. To je ludo. Pogledajte te momčadi koje su u drugom šeširu. I u trećem su izuzetno jaki sastavi. Pa iz četvrtog možete dobiti Leipzig. Woow. Puno je dobrih momčadi. I nitko ne ulazi u natjecanje bez ambicija.

Prvi pot je odavno poznat i u njemu će se naći branitelj naslova Liverpool, osvajač Europa lige Chelsea te Manchester City, Barcelona, Juventus, Bayern, PSG i Zenit kao prvaci zemalja s najvišim UEFA-inim koeficijentom. To znači da će tri od četiri engleska predstavnika biti nositelji svojih skupina, piše Index.hr.

Drugi pot predvode Real, Atletico i Borussia, a u njemu se još nalaze Napoli, Šahtar, Tottenham, Benfica i Ajax. U trećem su Dinamo, Lyon, Bayer, Salzburg, Olympiakos, Club Brugge, Valencia i Inter. U najslabijoj jakosnoj skupini su Lokomotiv, Crvena zvezda, Genk, Galatasaray, Leipzig, Slavia, Atalanta i Lille.

(www.jabuka.tv)

 


Komentiraj: