Kljuić: “Izbor Željka Komšića uvreda je hrvatskom narodu”

Gostujući u Novom danu na N1 Stjepan Kljuić je komentirao izbor Željka Komšića kao hrvatskog člana Predsjedništva BiH rekavši da je to ureda hrvatskom narodu te da on nema ni jednog elementa da bi bio predstavnik hrvatskog naroda.

To je uvreda hrvatskom narodu. Oni koji misle da su profitirali, imat će priliku vidjeti, rekao je Kljuić te dodao:

Nijednog elementa da bi bio predstavnik hrvatskog naroda bio, on nema. Kad je prošli put bio, kabineti su po nacionalnoj strukturi, u kabinetu hrvatskog člana Predsjedništva bilo je 17 Hrvata.

Svima je dao otkaz, ja se ne mogu žaliti jer sam imao privilegiju da ne moram vratiti mobitel, samo broj. Postavio je u Vatikanu osobu koja nije za veleposlanika, postavio je u Rimu osobu koja nije Hrvat, u Pragu, da ne pričam. Danas kada pogledate strukturu njegove stranke, imate Miletića čiji je otac Srbin, majka muslimanka.

Vi imate pravo da sada kažete da ste Norvežanin, ali hoće li vam Norvežani dozvoliti da ih predstavljate? Ovdje je problem predstavljanja. Svako ima pravo izraziti se kako želi, ali to vas ne čini adekvatnim predstavnikom. Nitko time neće ništa profitirati, samo će još više komplicirati, kazao je Kljuić.

Prisjetio se Kljuić jednog od trenutaka za vrijeme svog političkog djelovanja.

Na jednoj sjednici sam rekao da moramo formirati tim stručnjaka koji ćemo poslati u Beč da prepišemo austrijski komunalni sistem. Rekoše mi: Majku ti tvoju, opet da nam Austriju na leđa natovariš?.

Tko su izdajnici BiH?

Izdajnici su jedina masa koja se redovno regenerira. To je projekt. Srbija se nije odrekla geografskih pretenzija, ostala im je samo još RS. Druga stvar, Sarajevo je imalo najbriljantnije Srbe, Hrvate i Bošnjake koji su eliminirani jer nisu slušali. U Dejtonu nije bilo BiH, bila su ona dvojica statista i to na pansionu, kazao je Kljuić i dodao:

Ljudi se danas bore prešućeno, to su građani koji su potišteni. Recite mi je li ijedna stranka uputila protest premijerki Srbije zbog negiranja genocida?.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

 • Stjepne sve mi to znamo.Kada je ruski car Aleksandar dosao da se izvine Kutuzovu i da mu oprosti Kutuzov je rekao istom. ,,Ja cu ti oprostiti , ali hoce li ti oprostiti ruski narod .” Tako je i sa tobom ,Pendesovom ,Cavarom , Cocixem itd.

  4
  1
 • Stjepane ako nista valja ti ime Stjepan.Mnoge tvoje kritike imaju mjesta,koliko god bolne bile.Tko nezna primiti kritiku nemoze pravedno i rasudivati.Ti si mjerodavan svijedok utemeljenja nasega napredka ali i nedaca.Tvoj problem sto si se u svome revoltu pogubio u skupinama pripadnosti koje su prozete sarajevskim balinlukom.Nemozes biti malo trudan ili jesi ili nisi.Nasi u HDZ da su i oni bili pametniji mogli su te pametno staviti na mjesto koje bi ti grcevito branio za 2.000km,ali oni su stavili bezveznjake ili bolje receno bezveznjakuse iz nekih pripizdina seoske bare na 5.000km-6.000km.Nema nam pomoci.

  3
  2
 • Ne kuka Stjepan za hrvatima i njihovim losim polozajem u BiH- ni nego za svojim u Sarajevu koji mu je sve losiji. Komsic ga ne sljivi i to je problem naseg Stjepana… Inace je pametan covjek ali svi svoju inteligenciju je iskoristio na pogesan nacin… Dodvoravao se Sarajevu, bosnjacima i sada je nigdje…

  2
  2

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.